V Sportin lähetykset European Tourilta käynnistyvät – myös PGA Championship ja US Open ohjelmistossa

Sami Välimäki on pelannut viimeiset 35 reikää 14 alle tekemättä yhtään bogeyta

Keskiviikkona 22. päivä heinäkuuta käynistyvä British Masters on pitkän tauon jälkeen ensimmäinen kisa, joka on Suomessa nähtävissä V Sportin ja Viaplayn kautta. Kisassa ovat suomalaisista mukana Sami Välimäki, Mikko Korhonen, Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen.

TV-lähetykset European Tourilta ovat olleet tauolla maaliskuun kahdeksantena päivänä päättyneen Qatar Mastersin jälkeen.

Tuossa kisassa Kalle Samooja sijoittui kolmanneksi, jääden vain lyönnnin päähän voittaja Jorge Campillosta.

Tätä edeltäneessä kisassa, Oman Openissa Sami Välimäki saavutti suomalaisten yhdeksännen voiton European Tourilla kukistettuaan uusinnassa Brandon Stonen.

ET palasi  heinäkuussa tauolta kahdella yhteiskisalla CT:n kanssa. Näistä jälkimmäinen käynnistyy torstaina. Itävallassa pelattavista kisoista V Sport ja Viaplay näyttää koosteita, mutta ei suoria lähetyksiä.

Kalle Samooja pelasi syyskuussa 2019 Sveitissä ET-kisan voitosta uusinnassa, mutta jäi kakkoseksi

GETTY IMAGES

V Sportin ja Viaplayn lähetykset käynnistyvät seuraavalla viikolla 22. heinäkuuta.

Lee Westwoodin isännöimä British Mastersin pelataan poikkeuksellisesti keskiviikosta lauantaihin. Suomalaisnelikko Sami Välimäki, Mikko Korhonen, Kalle Samooja ja Tapio Pulkkanen on mukana kisassa, jonka palkintopotti on 1,25 miljoonaa euroa.

V Sport ja Viaplay näyttävät British Mastersista eteenpäin kaikki ET:n kisat suorina lähetyksinä. Kauden päätöskisa, DP Word Tour Championship käydään Dubaissa 10.-13. joulukuuta.

V Sportin ja Viaplayn golftarjontaan kuuluvat myös LPGA Tourin kisat, majoreista PGA Championship (6.-9.8) ja US Open (17.-20.9) sekä WGC:n kilpailut, joista ensimmäinen pelataan  heinä-elokuun vaihteessa.