Väisänen uusinnan jälkeen toiseksi, Lindell jälleen ranking-kärkeen

Oliver Lindell pääsi mukaan Ylen Sportmagasinet-ohjelmaan.

Linus Väisänen sijoittui uusinnan jälkeen toiseksi Nordic Leaguen Tanskan-kisassa. Oliver Lindell jäi lyönnin päähän uusinnasta.

Nordic Leaguen ensimmäinen finaalikisa ratkesi vasta neljän miehen uusinnassa. Suomalaisista siihen pääsi mukaan Vuosaari Golfin Linus Väisänen.

Väisänen nousi uusintaan pelaamalla tänään tuloksen 69 eli kaksi alle parin. Väisäsen peli alkoi kulkea yhdeksännellä reiällä, sillä sitä ennen hän oli kierrosta kaksi yli parin. Hän teki birdiet rei’ille 9, 12, 14 ja 18, joten uusintapaikkaan tarvittiin venymistä.

Voittoon asti Väisäsen loppuspurtti ei kuitenkaan riittänyt, sillä ykköstilan nappasi Tanskan Kasper K. Estrup. Voitto oli lähellä, sillä Väisänen roikkui mukana viidennelle uusintareiälle saakka, jolloin pelaajia oli jäljellä enää ainoastaan kaksi.

Voitto olisi ollut tärkeä Väisäselle rankingin kannalta tärkeä, sillä se olisi nostanut hänet lähelle viidettä sijaa. Kauden päätteeksi viisi parasta pelaajaa nousevat Challenge Tourille. Nyt Väisänen on rankingissa yhdentenätoista. Eroa viidenteen sijaan on 8 000 pistettä.

Lindell nousi takaisin ranking-ykköseksi

Päätöskierros ei sujunut Oliver Lindellin suunnitelmien mukaan. Porvoolainen pelasi kisan selvästi huonoimman kierroksen: 74 lyöntiä (+3).

Lindell ei onnistunut tekemään tänään yhtään birdietä. Bogeja tuli kolme. Facebook-päivityksessään Lindell harmitteli huonosti sujunutta puttipeliä.

Rankingissa Lindell nousi kuitenkin takaisin kärkeen, sillä hänen pahin kilpakumppaninsa Mark Flindt Haastrup jäi 21:nneksi.