Ursula Wikströmille kesäkauden paras sijoitus Skotlannissa

Unski otti komean sijoituksen LET:in suurkisassa Skotlannissa

Ursula Wikström oli ainoa suomalainen, joka pääsi pelaamaan neljä kierrosta Scottish Openissa. Skotlannissa nähtiin myös erittäin tasainen ja upea kierrossarja.

Ursula Wikström pelasi neljä kierrosta tuloksin 69-69-70-70 (-6), jolla hän jakaa sijan 20 Ladies Scottish Openissa. Se on Wikströmille erittäin tärkeä onnistuminen, sillä kyseessä on yksi kauden rahakkaimmista kilpailuista. 1 500 000 dollarin kilpailussa 20:s sija tulee tarkoittamaan noin 10-15 000 euron shekkiä.

Wikströmin tasainen sarja tuli hyvään paikkaan, sillä kolme edellistä kilpailua olivat päättyneet selkeisiin karsiutumisiin. Edellinen jatkoonpääsy on toukokuun alulta, jolloin Unski oli Dubain iltakisassa 13:s.

Sijoitus 20 parhaan joukkoon oli jo kauden viides, mutta kympin sakkiin Unski ei ole vielä onnistunut nousemaan. LET:in rankingissa Wikström oli ennen Skotlannin kisaa sijalla 50, mutta tullee nousemaan vähintään parikymmentä sijaa Skotlannin kisan myötä.

Seuraava kilpailu puolentoista viikon päässä Tshekeissä on arvoltaan vain 120 000 dollaria, joten se on noin 12 kertaa pienempi kuin Skotlannin kilpailu.

Skotlannin kisan voittoon näyttää pelaavan Mi Jung Hur. Korealainen on tuloksellaan -19 kolmen lyönnin johdossa ennen kahta viimeistä reikää.