Hyppää pääsisältöön
Noora Komulainen pelaa kaksi ensimmäistä kierrosta Steven Kelbrickin ja Duncan Stewartin kanssa.
Tristan Jones / Ladies European Tour

Ursula ja Noora taistelevat miehiä vastaan – molemmat cut-rajan paremmalla puolella

Jordan Mixed Openissa pelaavat vastakkain kolmen eri kiertueen pelaajat. Suomesta mukana on kaksi naista.

Ursula Wikström ja Noora Komulainen taistelevat parhaillaan cutin tekemisestä Jordaniassa käynnissä olevassa kisassa, jossa pelaavat vastakkain kolmen eri kiertueen jäsenet, miehet ja naiset. Kahtena ensimmäisenä päivänä eri kiertueiden pelaajat sekoitetaan pelaamaan toistensa kanssa.

Yhteiskisaan on nimittäin kelpuutettu mukaan Ladies European Tourin pelaajien lisäksi myös Challenge Tourin ja European Senior Tourin pelaajat. 

Challenge Tour -pelaajat avaavat takatiiltä, seniorit miesten klubitiiltä ja naiset omilta takatiiltään.

Suomesta mukana kisassa ovat siis Noora Komulainen ja Ursula Wikström, jotka ovat pelanneet kierroksensa loppuun. "Unski" on jo kaksi lyöntiä cut-rajan paremmalla puolella tuloksella -1 ja Noorakin nousi lopulta rajan paremmalle puolelle kahden kierroksen yhteistuloksella par. Kisa pelataan 54-reikäisenä.

Wikströmillä on hyviä muistoja yhteiskilpailusta miesten kanssa, sillä hän voitti vuonna 2017 Finnish Tourin päätöskisan, joka pelattiin niin ikään sekasarjassa. Tänään hän oli hyvällä pelipäällä, sillä toinen kierros sujui kolme alle parin. Komulainen pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta pariin.

Toinen kierros on kuitenkin vielä pahasti kesken, joten täysin varmana ei voi pitää Komulaisen jatkopaikkaa. Sen sijaan Wikströmin pitäisi kaiken järjen mukaan selviytyä päätöskierrokselle.

Kisan parhaana naisen oli avauskierroksen jälkeen Ladies European Tourilla pelaava Meghan MacLaren, joka pelasi huipputuloksen -7. Se riitti siinä vaiheessa jaettuun toiseen sijaan.

Parhaat seniorimiehet olivat avauskierroksella Barry Lane, Rafael Gomez ja Miguel Angel Martin, jotka pelasivat tuloksen -5.

Kisaan ei mahtunut mukaan yhtään suomalaista miespelaajaa Challenge Tourilta.

Tulospalvelu