Hyppää pääsisältöön

Tunisia

TUNISIA ON SENIOR TOURIN FINAALIKOHDE

Tunisia on GoGolf Senior Tourin sponsori kaudella 2018

Golf Citrus

Hammametin välittömässä läheisyydessä sijaitsee jo useana vuonna Tunisian parhaaksi golfkohteeksi valittu Golf Citrus. Golf Citruksessa on kaksi 18-reikäistä kenttää sekä 9-reikäinen, aloitteijoille tarkoitettu Executive-kenttä. Täysimittaiset kentät Le Oliviers ja Le Foret ovat molemmat Suomessakin tunnetun kenttäsuunnittelijan Ronald Freamin käsialaa. Kentät ja tapa, jolla Fream on hyödyntänyt kentän korkeuseroja, tuovat väistämättä mieleen suunnittelijan nimikkokentän Nordcenterissä.

Kulttuuri

Tunisialainen kulttuuri juontaa juurensa antiikin Rooman ajoista, jolloin foinikialaiset ja Karthagon kaupunkivaltio vaikuttivat vahvasti Välimeren eteläosissa. Espanjan, Kreikan ja muiden Välimeren maiden kävijöille tunisialainen elämänmeno tuntuu varsin tutulta. Kahvilat, pienet ravintolat ja valkoiseksi kalkitut talot ovat tuttuja näkyjä myös Tunisian rannikkokaupungeissa.

Tunisia oli Ranskan siirtomaa lähes 70 vuoden ajan ennen kuin se itsenäistyi vuonna 1953. Ranskalainen kulttuuri ei kuitenkaan juurtunut maahan lukuun ottamatta ranskan kieltä, jota puhutaan Tunisiassa edelleen yleisesti.

Meluisat basaarikujat ja moskeijan tornien kaiuttimista kauas kantautuvat rukouslaulut muistuttavat siitä, että ollaan islamilaisessa kulttuurissa. Tunisia on kuitenkin yksi islamilaisen maailman avoimimpia ja suvaitsevaisimpia maita, mikä näkyy esimerkiksi naisten asemassa ja oikeuksissa yhteiskunnassa. Tunisiassa ei myöskään rajoiteta turistien liikkumista tai pukeutumista muuten kuin moskeijoissa. Ne on varattu vain islaminuskoisten rukoushetkiin.

Sentido Phenicia -hotelli

Hammametissa sijaitseva viiden tähden Sentido Phenicia -hotelli toimii golfareiden majoituspaikkana GoGolfin ja Goflreseptin matkoilla. 

Hotelli sijaitsee luonnonkauniin rannan välittömässä läheisyydessä, puutarha-alueen ympäröimänä. Hotelli tarjoaa vierailijoille mahdollisuuksia moniin eri aktiviteetteihin, golfin lisäksi täällä pääsee harrastamaan mm. tennistä ja ratsastusta. Myös lapset otetaan hyvin huomioon niin täällä, kuten muissakin alueen hotelleissa.

Senior Tourin finaalimatka Tunisiaan 11.-18.11.

Matkaan sisältyy: 

  • Suorat lomalennot sis. matkatavaralaukun ruumaan sekä bägikuljetuksen
  • Majoitus Sentido Phenicia ***** kahden
  • All inclusive
  • Kuutena päivänä unlimited golf
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa
  • Golfshuttle päivittäin (10min.)
  • GoGolfin Anna Lindqvistin matkapalvelut

Hinta 1195 €

Varaa matka

Kuvia kohteesta

Tunisia Sidi Bou-Saïd

.

Citrus Golf

.

Sentido Phenicia

.

Sentido Phenicia

.

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.