Hyppää pääsisältöön
Martin Kaymer pelaa pitkästä aikaa loistavaa golfia.
Getty Images

Tuleeko Kaymer takaisin – entinen maailmanlistan ykkönen johtaa Memorialia

Memorial Tournamentin kärkiryhmässä pelaa kaksi entistä maailmanlistan ykköstä.

Entinen maailmanlistan ykkönen ja kaksinkertainen major-voittaja Martin Kaymer on vaellellut varjojen mailla pitkään. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että saksalainen on tulossa takaisin peliin mukaan. Hän nimittäin johtaa nimekästä pelaajajoukkoa Memorial Tournamentissa kahdella lyönnillä ennen viimeistä kierrosta.

Kaymerin tulos on -15 (67-68-66). Toisena on toinen entinen maailmanlistan ykkönen Adam Scott tuloksella -13 (71-66-66). Kolmatta sijaa jakavat Hideki Matsuyama, Patrick Cantlay ja Jordan Spieth, jotka ovat neljä lyöntiä kärjestä.

Voittaja tulee suurella todennäköisyydellä tästä joukosta, sillä kuudetta sijaa jakavat kolme pelaajaa ovat jo kuusi lyöntiä kärkimiestä perässä.

Mikäli Kaymer voittaa huomenna, hän ottaa aimo loikan FedEx Cupissa, jossa on hän niukasti 200 paremmalla puolella. Maailmanlistalla hän on valahtanut sijalle 186, eikä voittoa ole tullut sitten vuoden 2014, jolloin hän voitti sekä Players Championshipin että US Openin.

"Kun johdat golfkilpailua, kyse on pitkälti siitä, kuinka pystyt käsittelemään itseäsi", Kaymer sanoi.

"Luonnollisesti jos joku ottaa sinut kiinni, niin vain tapahtuu. Pelisuunnitelma ei kuitenkaan pajon muutu. Minä vain puhtaasti nautin tavasta, miten pelaan juuri nyt. En näe pelissäni paljon heikkouksia tällä hetkellä."

Tiger Woods ei ole enää voittotaistelussa mukana. Hän ei ole onnistunut alittamaan kisassa 70 lyönnin rajaa ollen 19:ntenä tuloksella -4.

Tulospalvelu

GoGolf suosittelee