Hyppää pääsisältöön

Troia Golf

Troia Golf isännöi Destinations Touria 3.6. ja 12.-8.

Troia Golf

1980 avattu 18-reikäinen Troia Golf on Robert Trent Jonesin luomus, joka valittiin vuonna 2011 Golf Worldin listalla Manner-Euroopan 32. parhaaksi. Championship-statuksella varustettu kenttä koki perusparannuksen 2008 ja samassa pelaajat saivat myös uuden upean klubitalon.

Missä sijaitsee?

Troia sijaitsee alle tunnin ajomatkan päästä Lissabonista. Setubalissa majoittuvien kannattaa käyttää puolestaan autolauttaa, joka operoi tunnin välein Setubalista Troiaan. Alunperin luonnonsuojelualueelle rakennettu Troia on rakennettu hiekkadyynien ja aluskasvillisuuden sekaan luontoa ja sen monipuolisuutta arvostaen ja hyödyntäen. Siksi kenttä näyttää siltä ikään kuin se olisi osa luontoa, mikä on aina hyvä asia.

Millainen kenttä?

Pelattavuudeltaan Troia on parhaasta päästä, sillä raffien jälkeen vastassa on melkein poikkeuksetta hiekkaa vastaanottamassa palloja, mikä helpottaa niiden löytämistä. Kenttä ei ole pitkä miehille (5800 metriä) eikä naisille ( 4800 metriä), vaan haastaa jälleen pelaajan eniten griinien läheisyydessä ja itse viheriöillä. Troiasta löytyy monta mestarillista väylää, mutta yksi on ylitse muiden. Kolmas reikä on hurmaava keskipitkä par 4, jonka koko vasenta laittaa koristaa kultaiset hiekkadyynit ja niiden vieressä kimmalteleva Atlantin valtameri. Itse Trent Joneskin on valinnut nimenomaan kolmannen reiän hänen 18 parhaan suunnittelemansa väylien joukkoon.

 

Osallistu Destinations Tourille ja voita gf + majoituspaketti Troiaan

Miksi Troiaan?

Maailmanluokan kenttiä

Troia Golf on valittu yhdeksi maailman parhaista kentistä erilaisissa rankingeissa.

Hyvä sijainti

Troia Golf sijaitsee vajaan kahden tunnin ajomatkan päässä Lissabonista, johon esimerkiksi TAP Portugal lentää suoraan Helsingistä. 

Yhdistä rantaloma golfiin

Troia on tunnettu surfareiden paratiisina, siellä on huikeat mahdollisuudet vesiurheiluun.

Paras aika matkustaa

Troiassa golfataan ympäri vuoden, mutta paras aika matkustaa on huhtikuusta lokakuuhun. Silloin luvassa on varmaa lämpöä.

Troia Golfin Long Stay -matkalle?

Golfresepti järjestää Troiaan Long Stay -matkoja. Matkaan sisältyy 28 yön majoitus Troia Resort Aqualuz ja rajaton golf resortin kentällä. Huoneisto on yksiö, jossa oma parveke ja pieni keittokomero.

Hinnat alkaen 1295 €.

Lue lisää ja varaa matka

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.