Hyppää pääsisältöön

GoGolf-treenit syksyyn ja talveen!

Älä clousaa kauttasi vielä, ilmoittaudu GoGolfin talvitreeneihin – Lisätietoa talvitreeneistä tulossa pian!

GoGolf treenejä jokaiselle

Päivässä golfariksi

Tervetuloa golfin pariin hauskalla ja rennolla tavalla. Aloittelijat - tervetuloa! 

GoGolf Treenit

Slaissi hukassa, svingi vinossa? Ei hätää, tavoitteelliset treenimme ovat sinua varten.

Personal Pro

Harjoittele kuin ammattilainen! Treenaa Antin johdolla tehokkaasti. 

Tulossa!

Suomen hauskin treeniyhteisö julkaistaan pian. 

Talvitreenit

Talvi on paras aika treenata tulevaa kautta varten. Älä anna golftaitojesi unohtua talven aikana, vaan ilmoittaudu Antti Vaalaksen talvitreeneihin! Ryhmiä löytyy kaikentasoisille pelaajille – valitse sinulle sopivin ja ilmoittaudu mukaan monipuoliseen ja mukavaan opetukseen. Lisätietoa ryhmistä ja ilmoittautumiset tulossa pian!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täältä

Päivässä golfariksi

GoGolfin golfkurssit ovat täällä! Tervetuloa golfin pariin hauskalla ja rennolla tavalla. Päivän aikana opit niin golfin sanastoa ja sääntöjä kuin itse pelaamistakin. Kurssilla käydään läpi puttaamisen, chippaamisen ja avauslyönnin perusteet sekä pelimuotoja. Kurssit pidetään GoGolfin yhteistyökentällä Kurk Golfissa sekä GoGolf-tapahtumien yhteydessä muilla kentillä. Kurssin päätteeksi saat green cardin. 

Tutustu kurssin sisältöön

GoGolf treenit

GoGolfin opetustarjonnasta löytyy treenejä ja klinikoita jokaiselle golfarille. Monesti treenin nimi kertoo sisällön.

Treenaat sitten svingiä, chippiä, pitchiä, bunkkeri- ja lobbilyöntejä tai puttaamista, me pidämme sinusta huolen. Myös slaissista kärsiville löytyy apua! Clevelandin wedgeklinikoilla tuunaat lähipelisi tikkiin. 

Ilmoittaudu treeneihin täältä

Antti Vaalas - GoGolf-yhteisön oma Head Pro

Antti on Suomen kokeneimpia golfopettajia. Hän on toiminut Kytäjä Golfin valmentajana kentän perustamisesta lähtien. Aikanaan kilpapelaajaksi pyrkinyt Vaalas ymmärtää pelin eri osa-alueet ja pyrkii innostamaan oppilaita harjoittelemaan paremmin ja pelaamaan enemmän. Antin treeneihin on vuosien saatossa osallistunut golfareita aloittelijoista aina tour-ammattilaisiin asti.

Stadilainen Vaalas on kiertänyt maailmaa golfopin perässä. Suomen PGA:n opettajajäsen hän on ollut vuodesta 1989 lähtien. Ammatikseen hän on opettanut yli puolet elämästään.

Antin valmennuspaketti

Usein kysyttyä

Onko takuuta?

Tietenkin on. Jos koet ettet oppinut mitään tai saanut rahoillesi vastinetta niin saat ne takaisin. Kerro vain treenin vetäjälle mitä mieltä olet ja asia hoituu.

Tarvitsenko omat mailat?

Päivässä golfariksi kurssille et tarvitse omia mailoja. Saat silloin lainaan tarvittavat varusteet. Muihin treeneihin tarvitset omat välineet.

Olen vanha golfari, voiko pelini enää kehittyä?

Tietysti voi. Mutta kannattaa ymmärtää, olit sitten uusi tai vanha golfari, että lopulta kehittyminen on omasta harjoittelusta kiinni. Joten harjoittelemalla omalla ajalla treeneissä opittuja asioita vie peliä eteen päin.

Mitä jos sataa vettä?

Lähtökohtaisesti pieni vesisade ei harjoittelua haittaa. Mutta sään huonotessa harjoitukset tarvittaessa siirretään uuteen ajankohtaan.