Hyppää pääsisältöön

GoGolf Travel

Golfresepti jatkaa toimintaa GoGolf Travel nimellä.

GoGolf Travel palvelee matka-asioissa

GoGolf Travel tuotteistaa gogolfarien suosikkimatkoja, kuten GoGolf Big Bang matkat, GoGolf Camp opetusmatkat ja GoGolf Long Stayt.

GoGolf Travel mahdollistaa myös laajan matkavalikoiman ohjattuja matkoja ja omatoimimatkoja yhdessä kumppaninsa Golf Plaisirin avulla.

Ota yhteyttä tuttuun tapaan puhelimitse tai sähköpostitse, kun kaipaat asiantuntijan palvelua, vinkkejä tai tietoa golfmatkoihin liittyen.

GoGolf Travel

Jenni Viinikka, jenni.viinikka@gogolf.fi, p. 010-5816777

GoGolf ja Golf Plaisir aloittavat tiiviin yhteistyön

GoGolf ja ruotsalainen Golf Plaisir ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Uusi yhteistyö mahdollistaa entistä parempien golfmatkojen tarjoamisen suomalaisille golfareille.

Lue 5.2.2021 GoGolfin sivuilla julkaistu tiedote tästä.

Uusia ryhmämatkoja odotettavissa syksyllä!

Matkailualalla odotetaan vilkasta matkailusyksyä, mikäli hyvä rokotesuoja saadaan kesän aikana ja pandemiatilanne rauhoittuu.

Ensimmäiset syksyn ryhmämatkat ovat varattavissa jo nyt. Palvelemme yhteistyökumppaimme Golf Plaisirin kanssa matka-asioissa joustavasti.

Kaikki syksyn viikon matkat ja long stay matkat, jotka on varattu golfplaisir.fi sivun kautta, on mahdollista muuttaa tai perua täysin kuluitta 15.6.2021 asti.

https://golfplaisir.fi/avoin-k...

Kevään GoGolf Big Bang matkat ovat siirtyneet syksylle!

Keväälle 2021 suunnitellut GoGolf Big Bang matkat on siirretty syksylle.

GoGolf Big Bang suuntaa Islantilla Golf Resortiin, Espanjaan 15.-22.10.2021 ja Lighthouse Golf Resortiin, Bulgariaan 23.-30.10.2021.

Näistä matkoista löydät pian lisätietoa tältä sivulta.

Millainen haave, sellainen matka

Viikon golfmatkat Espanjaan

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä tuntemattomammista helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin.

Viikon golfmatkat Portugaliin

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Long stay matka

Nauti kuukauden mittaisesta long stay matkasta esimerkiksi Espanjan Costa de la Luzissa. El Rompido on loistava kohde pitkäaikaiseen vierailuun. Majoitu hienossa huoneistohotellissa 36-reikäisen El Rompido Golf Clubin vieressä, joka on korkeatasoinen.

Omatoimimatkat

Tarjoamme sinulle ensimmäisenä maailmassa täydellisen vapauden valita ja koota oma lomapakettisi. Valitse oman mielesi mukaan hotelli, lennot, golfkentät ja lähtöajat. Kaikki tämä yhdellä ja samalla varauksella.