Hyppää pääsisältöön

GoGolf Travel

Golfresepti jatkaa toimintaa GoGolf Travel nimellä.

GoGolf Travel palvelee matka-asioissa

GoGolf Travel tuotteistaa gogolfarien suosikkimatkoja, kuten GoGolf Big Bang matkat, GoGolf Camp opetusmatkat ja GoGolf Long Stayt.

GoGolf Travel mahdollistaa myös laajan matkavalikoiman ohjattuja matkoja yhdessä kumppaninsa Golf Plaisirin avulla.

Ota yhteyttä tuttuun tapaan puhelimitse tai sähköpostitse, kun kaipaat asiantuntijan palvelua, vinkkejä tai tietoa golfmatkoihin liittyen.

GoGolf Travel

Jenni Viinikka, jenni.viinikka@gogolf.fi, p. 010-5816777

GoGolf Wine & Dine matka Roomaan 10.-17.10.2021

Golfia, viiniä ja makunatintoja hyvässä seurassa! Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka ja viini.

Lataa esite>>

Matkasivu>>

Ilmoittaudu mukaan>>

Mallorca Golfmatka

GoGolf Holiday Week Mallorcalla 13.-20.10.2021

GoGolfin Holiday Week on suunnattu heille, jotka haluavat lomailla monipuolisissa golfkohteissa, jotka tarjoavat ajanvietettä myös viheriöiden ulkopuolella.

Lataa esite>>

Matkasivu>>

Ilmoittaudu mukaan>>

GoGolf Big Bang Islantilla 15.-22.10.2021

GoGolf Big Bang goes to Islantilla! GoGolfin Big Bang on Suomen upein matkakonsepti. Reissuun lähdetään pitämään hauskaa rennolla asenteella, joten jätä sääntökirja kotiin.

Lataa esite>>

Matkasivu>>

Ilmoittaudu mukaan>>

GoGolf Long Stay Espanjaan 3.11.-1.12.2021

Rentoudu, nauti valosta ja rajattomasta golfista! GoGolf Long Stay on sinulle, joka kaipaat yhteisöllistä kuukauden mittaista golflomaa, valohoitoa, hyvän mielen yhteisiä treenejä ja pelejä, juttuseuraa ja tarinoita.

Kohteenamme on Lauro Golf, jossa majoitumme laadukkaissa huoneistoissa 27-reikäisen golfkentän vieressä. Matkanjohtajina monelle tutut Pirjo Laitila ja E-T Malinen.

Lataa esite>>

Matkasivu>>

Ilmoittaudu mukaan>>

Yhteistyöllä laadukkaita matkoja

GoGolf ja ruotsalainen Golf Plaisir ovat solmineet strategisen kumppanuuden. Uusi yhteistyö mahdollistaa entistä parempien golfmatkojen tarjoamisen suomalaisille golfareille.

Lue 5.2.2021 GoGolfin sivuilla julkaistu tiedote tästä.

Uusia ryhmämatkoja odotettavissa syksyllä!

Matkailualalla odotetaan vilkasta matkailusyksyä, mikäli hyvä rokotesuoja saadaan kesän aikana ja pandemiatilanne rauhoittuu.

Ensimmäiset syksyn ryhmämatkat ovat varattavissa jo nyt. Palvelemme yhteistyökumppaimme Golf Plaisirin kanssa matka-asioissa joustavasti.

Kaikki syksyn viikon matkat ja long stay matkat, jotka on varattu golfplaisir.fi sivun kautta, on mahdollista muuttaa tai perua täysin kuluitta 15.6.2021 asti.

https://golfplaisir.fi/avoin-k...

Millainen haave, sellainen matka

Viikon golfmatkat Espanjaan

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä tuntemattomammista helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin.

Viikon golfmatkat Portugaliin

Harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Long stay matka

Nauti kuukauden mittaisesta long stay matkasta esimerkiksi Espanjan Costa de la Luzissa. El Rompido on loistava kohde pitkäaikaiseen vierailuun. Majoitu hienossa huoneistohotellissa 36-reikäisen El Rompido Golf Clubin vieressä, joka on korkeatasoinen.

Omatoimimatkat

Tarjoamme sinulle ensimmäisenä maailmassa täydellisen vapauden valita ja koota oma lomapakettisi. Valitse oman mielesi mukaan hotelli, lennot, golfkentät ja lähtöajat. Kaikki tämä yhdellä ja samalla varauksella.