Tiia Koivisto seitsemäs Letas-kiertueella, Sanna Nuutinen 13:s

Kotikentällään pelaava Tiia Koivisto ja Sanna Nuutinen ovat kilpailun suurimpia suosikkeja
Tiia Koivisto ollut neljässä pelaamassaan kisassa kahdesti paras suomalainen. K

Belgian Manon de Roey (-6) voitti edellisvuoden malliin Englannissa pidetyn haastajakiertueen kilpailun. Tiia Koivisto saavutti jo neljännen kerran kuluvalla kaudella seitsemän joukossa tasaisessa kilpailussa.

Letas-kiertueen kisat ovat helpohkoiksi viritetyistä kentistä ja kolmen kierroksen  johdosta keskimäärin  erittäin tasaisia taistoja. Peräti 16 pelaajaa oli Stoke by Naylandin kentällä kuuden lyönnin sisällä lopullisella tuloslistalla.

Manon de Roeylle voitto oli kauden toinen, hän oli myös edellisvuonna samalla kentällä  paras.

Tiia Koivisto  (-2) on astunut ison askeleen eteenpäin urallaan kuluvan kauden aikana. Letas-kiertueella hänellä on viikonlopun kisan jälkeen neljä sijoitusta seitsemän joukkoon, sekä neljä muuta kisaa, joissa nimi löytyy tuloslistalta sijoilta 11-18. Englannissa kierrostulokset 71-73-70 jättivät eroa voittajaan neljä lyöntiä.

Sanna Nuutinen (75-67-74, par) ei saanut kiriä aikaiseksi. 15:n ensimmäisenn reiän saldo oli yksi birkku ja yksi bogi. Lopullisesti mahdollisuudet kärkikolmikkoon nousemisesta menivät 16:lla (par-5) tulleeseen tuplaan.