Hyppää pääsisältöön
Tiger Woods juhli voittoa perheensä kanssa.
Getty Images

Tiger Woodsin lapset muistavat isänsä voiton ikuisesti

Kun Tiger Woods voitti edellisen major-voittonsa, hänen tyttärensä Sam oli yksivuotias, eikä Charlie-poika ollut vielä syntynyt.

Nyt Sam Woods on 11 vuotta ja Charlie 10, ja isänsä 15. major-voiton he tulevat muistamaan lopun elämänsä.

Tigerin tunteet olivat vahvasti pinnassa, kun hän laittoi lyhyen bogiputin sisään 18. reiän viheriölle. Bogi varmisti hänelle vuoden 2019 Mastersin voiton.

Hän tuuletti voittoaan villisti, kätteli pelikaverinsa ja heidän caddiensä, jonka jälkeen seurasi voimakkaat tuuletukset oman caddiensä Joe LaCavan kanssa.

Sen jälkeen Tiger riensi kauempana odottaneen perheensä luokse ja otti ensimmäisenä syliinsä Charlie-pojan. Seuraavaksi oli vuorossa Kutilda-äiti,  Sam-tytär ja tyttöystävä Erica Herman, joita Tiger rutisti niin kovaa, että voi olla, että huomenna perheenjäsenten selässä voi olla painaumia.

Perheen jälkeen Tigeria tuli onnittelemaan hänen pitkäaikainen managerinsa Mark Steinberg. Sen jälkeen oli vuorossa seremonia, jossa edellisvuoden voittaja Patrick Reed auttoi Tigerin ylle kuuluisan vihreän takin.

Perheen läsnäolo vaikutti selvästikin tärkeältä Woodsille. Kun lapset olivat viimeksi mukana major-kisassa, Tiger hävisi voittotaistelun Carnoustiessa takaysillä ja voittoon paineli Francesco Molinari. Tällä kertaa miehille kävi juuri päinvastoin.

Molinari joutuu poistumaan kisapaikalta pettyneenä ja Tiger Woods aloitti urallaan uuden nousukauden.

GoGolf suosittelee