Tiger Woods herkistyi: ”Tästä jäi elinikäinen muisto”

Charlie Woods sulatti sulatti median ja TV-katsojien sydämet viikonloppuna

11.vuotias Charlie Woods nousi odotetusti pääosaan perinteisessä major-voittajien isä-poika kisassa Orlandossa.

Champions Tourin perinteinen kalenterivuoden päätöskilpailu, scramblena pelattava PNC Championship on pelattu vuodesta 1995. Supertähtien luokkaan nousseet isät ovat tuoneet jälkikasvuaan iloiseen perhetapahtumaan, nykyään pariksi kelpaa myös oma isä ja lapsenlapsi.

Tiger Woodsille viikonlopun kisa oli kaikilla mittareilla vuoden paras golfkentillä

Getty Images

Kertaakaan ei lapsi ole varastanut showta yhtä maagisella ja luonnollisella tavalla kuin Tiger Woodsin 11-vuotias poika Charlie Woods. Tämä oli toki ennakoitavissakin, sillä Charlie tiedettiin ”pelimieheksi”.  Kahden päivän esitys oli todella kova näyttö juniorilta, joka on näyttänyt taitojaan voittamalla tukun ikäistensä kilpailua.

Huomio kiinnittyi täyspainoisen osaamisen lisäksi Tigerin ja Charlien väliseen kemiaan, sekä tapahtuman luonteeseen. Yhdessä kivaa, lapsen etu ja nautinto edellä.

”Minun pelini on toisssijaista. Pyrin huolehtimaan siitä, että Charlie nauttii”, Tiger Woods kiteytti ensimmäisen päivän jälkeen.

Charlie pelasi kenttää luonnollisesti lyhyempänä, joka toi hänen avauksensa erittäin usein peliin toista lyöntiä varten.

Kierrostulokset (62-62,-20) toivat 20 parin joukossa seitsemännen sijan. Ensimmäisen yhdeksikön pelattuaan Woodsit jakoivat kisan johtopaikkaa tuloksella -8.

Voittoon nousivat sunnuntaina kisan nuorin major-voittaja Justin Thomas yhdessä isänsä Jim Thomasin kanssa (62-57,-25). Viimeiseksi jäänyt parivaljakkokin sai tuloksekseen -9.

Kolmen viimeisen kilpailun voittotulokset ovat olleet keskimäärin -25.

Tiger Woods pitää kisoista taukoa ainakin tammikuun lopulle. Hieno yhteinen kokemus oletettavasti vain lisää isän ja pojan yhteisiä harjoitus-ja pelipäiviä.

Charlie Woodsia tuskin tuodaan median ihasteltavaksi tarkoituksella seuraavien kuukausien aikana, mutta kiinnostus juniorin tarinaa ja golfuraa kohden on varmasti kovaa.

Viikonlopun kisa oli golfvuodelle 2020 Charlie ja Tiger Woodsin yhteisen esiintymisen johdosta upea päätös, joka nosti mainiosti esiin lajin sosiaalisen puolen tarjoamat mahdollisuudet.