Hyppää pääsisältöön
Tiger Woods on jälleen suuntaamassa maailmanlistalla ylöspäin!
Getty Images

Tiger nousi listoilla: Jopa ensi viikon Match Play mahdollinen

Tiger Woods teki kovaa nousua kaikilla mahdollisilla listoilla jaetun toisen sijansa myötä. Woods lähtee kovan kuntonsa myötä jopa suurimpana ennakkosuosikkina torstaina käynnistyvään Arnold Palmer Invitationaliin.

Tiger Woodsin toinen sija toi arvokkaita ranking-pisteitä Tiger Woodsille niin World Rankingiin kuin FedEx Cupiin. Tiger nousi maailmanlistan sijalle 149 ja FedEx Cupin 43:nneksi.  

Rankingeja tärkeämpää Woodsille on luonnollisesti suuret voitot. Mies myönsikin pettymyksensä kakkossijan jälkeen, sillä voitto oli täysin otettavissa. Suurin tähtäin Woodsilla on jo 3,5 viikon kuluttua pelattavassa Mastersissa, jossa hän tavoittelee uransa 16:tta major-voittoa. 

Torstaina käynnistyvässä Arnold Palmer Invitationalissa. Woods on monien arvioiden mukaan jopa ykkössuosikki voittamaan kilpailun. Tätä perustetta on tukemassa Tigerin kahdeksan voittoa Arnold Palmerin kutsukisasta. 

Jos Woods räjäyttäisi pankin ja voittaisi Bay Hillissa, alkaisi hänen maailmanlistan sijoitus lähennellä taas maailman 50 parhaan joukkoa. Viimeiseen pariin vuoteen Woods ei ole luonnollisestikaan kerännyt juurikaan pisteitä, joten hän ei myöskään tule menettämään pisteitä pitkään aikaan. 

Woods ohitti samalla kaikki suomalaiset listalla. Parhaana suomalaisena listalla jatkaa Tapio Pulkkanen sijalla 201. Mikko Korhonen on listalla kolme sijaa alempana 204:s. 

Valspar Championshipin voittanut Paul Casey vankisti asemiaan matkalla kohti Euroopan Ryder Cup -joukkuetta. Hän nousi tuoreimmalla maailmanlistalla sijalle 12. Jos herra Woods jatkaa nykykuntoisena ja pysyy terveenä, on äärimmäisen mahdollista, että Woods matkustaa bägin kanssa Pariisiin syyskuussa pelaamaan USA:n joukkueessa.

 

 

GoGolf suosittelee