Hyppää pääsisältöön

Kaikki hauskemman golfin puolesta ja tylsyyttä vastaan

Kurkissa jokainen pelaaja on kuningas, ei osakas!

Uusi tapa golfata! Kurk Golfista golfin huvipuisto! Matka tavoitetta kohti on alkanut. Olemme Suomen ensimmäinen GoGolf-kenttä, jonka myötä lupauksemme Suomen hauskimmasta golfista saa aimo annoksen lisää katetta!

Kurk by GoGolf

GoGolfin mielestä golf on Suomessa liian vakavaa. Olemme jo useamman vuoden huudelleet medioissamme rennomman golfin puolesta sekä järjestäneet matkatoimistomme Golfreseptin kautta kymmenittäin golfmatkoja golfareille ympäri maailman. Kaudella 2017 teimme lähes 70 erilaista hauskaa tapahtumaa golfkentillä ympäri Suomen. Olemme vain haaveilleet omasta kentästä, jossa voimme toteuttaa kaikki hulluimmat ideamme. Nyt meillä on sellainen: KURK, joka jatkaa nimellä KURK by GoGolf.

Mikäs tässä niin hauskaa ja ihmeellistä on?

Kaikki! Näytämme mitä hauskuus golfissa on, eikä siihen tarvita edes vitsejä! Huumorikin syntyy usein siitä, että asiat laitetaan ylösalaisin. Me teemme juuri niin ja lopputulemalta golfin harrastajien kannalta yksinkertaisemmin ja fiksummin. Ravistelemme käytäntöjä, jotka eivät enää toimi tai kismittävät golfin harrastajia kaudesta toiseen. Emme tee tätä piruillaksemme, vaan tehdäksemme golfista nautinnollisempaa ja hauskempaa! Tarkoitusperämme on hyvä ja aito: haluamme palvella nykyistä ja uutta golfsukupolvea tavalla, joka sopii tähän aikaan ja tarpeisiin.

Aika hyvästellä tiukkapipoisuus ja ottaa rennosti

Tiukkapipoisuuden aika oli ja meni. Kustannusten tulee vastata golfista saatavaa hyötyä ja iloa. Pelilippujen ostamisesta sieltä täältä ei ole mitään järkeä. Golfetikettiä pitää tuulettaa ilman, että vanhan liiton golfarit sanelevat tahdin ja säännöt. Tiedämme, että uudistajan rooli on haastava ja rapatessa roiskuu. Jonkun on kuitenkin otettava ensimmäiset askeleet ja näytettävä tietä. Luotamme kuitenkin siihen, että tekemämme muutokset otetaan golfin piirissä ilolla vastaan ja ruusuja sataa laariin risuja huomattavasti enemmän!

Pelaa ensimmäinen kierros Kurkissa á 40 €, sisältää GoGolfin jäsenyyden

Laitoimme uusiksi koko golfin hinnoittelun! Ja tämäkin on vasta alkusoittoa! Tiedät mitä pelaaminen oikeasti kaudessa maksaa – etukäteen ja kierros kierrokselta. Yksi pelituote on kaikki mitä tarvitset!KLIKKAA SUORINTA VÄYLÄÄ PELIOSTOKSILLE