Hyppää pääsisältöön
Pingin Sigma puttereissa on uusia ominaisuuksia
Ping

Tiestitkö, että pelaat todennäköisesti väärän mittaisella putterilla – Pingiltä ratkaisu asiaan

Puttereista erityisesti tunnettu Ping on julkaissut uuden putterimalliston. Yksi tärkeimmistä elementeistä uudessa mallissa on putterin säädettävä pituus.

Putterin teknologia ei juuri tunnu kehittyvän enää nykypäivänä. Välinemerkit julkaisevat uusia versioita puttereistaan, mutta varsinaisia uudistuksia tai etuja on vaikea saavuttaa jo kehiteltyihin malleihin. 

Ping lähti taklaamaan asiaa hieman eri taktiikalla. Uusissa Sigma 2 -malleissa on säädettävä varren pituus, jota Ping perustelee väärän mittaisilla puttereilla. 

"Tutkimustemme mukaan kahdeksan pelaajaa kymmenestä pelaa väärän mittaisella putterilla. Se tuo kierroksiin lisää lyöntejä täysin turhaan. Sigma 2 -malleissa on kaikissa vakiovarusteena säädettävyys putterin mitassa", Pingin tiedotteessa kerrotaan. 

Säätöä putterin pituuteen voi tehdä 32 ja 36 tuuman välillä. 

Lisäksi kaikissa malleissa on uusi lapateknologia. Pinta muodostuu useasta eri pinnasta, joka takaa entistä pehmeämmän tunteen osumassa. Lavassa on käytetty materiaalina Pebax-nimistä metalliseosta. 

Eikä tässä vielä kaikki! Jos tuntuu, että selkä on sen verran jumissa, että pallon nostaminen on vaikeaa, on Pingillä myös tähän lääke. Uudessa Fetch -mallissa on lapa, jonka reikään upottamalla saa pallon kätevästi noukittua mukaan. 

Puttereiden hinnat tulevat olemaan jälleenmyyntiliikkeissä noin 200 euron luokkaa. 

Kaikki Sigman mallit löytyvät Pingin kotisivuilta

 

GoGolf suosittelee