Hyppää pääsisältöön

Thracian Cliffs

Thracian Cliffs on Euroopan ykkösnäköalakenttä.

Thracian Cliffs

Thracian Cliffs on koettava ainakin kerran elämässä. Kyseessä on Euroopan ykkösnäköalakenttä, jonka pelatessasi ensi kertaa saatat unohtaa lyöntiesi määrän ja tulokset keskittyessäsi valokuvaamaan upeita maisemia!

Mustanmeren rannikolla sijaitseva Gary Playerin suunnittelema Thracian Cliffs -kenttä on yksi maailman dramaattisimmista golfkentistä. Kierroksen jokaisella väylällä pelaajat saavat nauttia upeista näkymistä merelle ja mustan meren rannikolle. Gary Playerin muotoilu todella haastaa golfarit vaikeudessaan ja pituudessaan, mutta sen moderni muotoilu ja useat tiiboksit tekevät tästä golfkokemuksesta mahdollisen kaikentasoisille golfareille.

Kenttä muodostaa ytimen Thracian Cliffs Golf & Beach resortille. Golfkenttä on muotoiltu täydellisesti alueelle ominaiseksi ja tarjoaa yhden maailman upeimmista golfelämyksistä. Marina Villagen keskellä sijaitseva klubitalo tarjoaa golfareille upean paikan tavata ja nauttia ravintolan herkuista ennen ja jälkeen kierroksen. 

 

Majoitus Thracian Cliffsillä

Vieraat majoitetaan kahteen rauhalliseen kylään, jotka on erotettu kauniilla järvellä. Molemmista kylistä on myös upeat näkymät merelle.

Marina-kylä sijaitsee kallioilla, ja Hillside-kylä sijaitsee 350m merenpinnan yläpuolella infinity-altaiden ympärillä. 

Thracian Cliffsin rannat

Kohteesta löytyy kaksi hiekkarantaa rentoutumista ja vesileikkejä kaipaaville. 

Bendida Beachillä voi rentoutua ja kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten SUP-lautailua, banaaniveneilyä, melontaa, snorklausta, vesihiihtoa ja wake-boardingia. 

Argata Beach on kaunis ja pieni ranta hotellin omistajille ja vieraille. Täällä voit nauttia hiljaisuudesta, rentoutumisesta, hyvästä paikallisesta ruuasta ja cocktaileista.

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.