Hyppää pääsisältöön
TaylorMaden Original One on saanut inspiraation nimeensä brändin ensimmäisestä draiverista
Getty Images

TaylorMaden limited edition -Mini Draiveri saapuu Suomeen: "20 kappaletta tulee myyntiin"

TaylorMade juhlii 40-vuotista taivaltaan tuomalla markkinoille ensimmäistä titaanidraiverin nimeä kantavan Original One Mini Draiverin. Kyseessä on tuote, joka julkaistiin Masters -viikolla, joita painetaan vain muutama tuhat ympäri maailman.

TaylorMaden uusi Mini Draiver, Original One on niin sanottu Limited Edition -tuote. Edes Suomen maahantuoja ei tiedä tarkkaa painosmäärää, mutta tietää paljon sitä tuodaan Suomeen. Kauppohin harvinaisuus saapuu 2.5.2019. 

"Tuote on nimetty ensimmäisen TaylorMaden metallipuun, Original Onen mukaan. Kyseessä on 13,5 asteinen maila, jonka lapa on draiverin ja puukolmosen risteytys. Vähän iso spooniksi, mutta matala draiveriksi", Pekka Palotie kertoo. 

Suomeen 20 kappaletta mailoja levitetään suurimpien välinekauppojen kesken. Palotie ei osaa vielä tarkkaan sanoa monta mailaa lähtee mihinkin liikkeeseen. 

"Kyllä niitä voi varata kauppakohtaisesti. Varsista 15 kappaletta tulee regular -varrella ja 5 kappaletta stiff -varsilla. Toki niihin voi sitten vaihtaa varren mieluisaksi jos putki ei ole omaan nopeuteen nähden oikea."

Jos ja kun Suomesta tuote myydään nopeasti loppuun, on Palotiellä pieni kikka valmiina. 

"USA:ssa pystyy tilaamaan sen jos löytyy postiosoite USA:sta. Jotkut suomalaiset ovat tilanneet niitä Floridan asunnolleen ja tottakai sen voi tutulle tilata jos sellaisia löytyy." 

TaylorMade julkaisi myös vuonna 2014 Mini Draiverin nimeltään Aero Burner. Muilta merkeiltä samaa mailamallia on nähty harvakseltaan. Ideana on löytää avausmaila, jolla pallon työstettävyys on helpompaa kuin draiverilla menettämättä kuitenkaan kovin paljoa mittaa. 

Mailan suositushinta Suomessa on 419 euroa.

GoGolf suosittelee