Hyppää pääsisältöön
Tapio Pulkkanen lähtee kauteen 2020 voitto mielessään
Getty Images

Tapio Pulkkanen US Openin karsinnoissa: "Kovat pinnat ja paljon rauta-kakkosta"

Tapio Pulkkanen starttaa Kim Koivun kanssa suomalaistoivona US Openin karsinaan. Walton Heathissa jaetaan noin kymmenkunta paikkaa Pebble Beachiin ja pelaajia on mukana 110.

Suomalaisista paikkaa US Openiin lähtivät tavoittelemaan Kim Koivu ja Tapio Pulkkanen. Molemmat saivat hyvän valmistautumisen 36 reiän kisaan kun Belgiassa pelit jäivät kahteen kierrokseen. Lontoossa Pulkkanen kävi pelaamassa toisen kentän sunnuntaina ja kertoi kotiutuneensa hyvin Walton Heathiin. 

"Toisen kentän kävin tänään pelaamassa. Kenttä on kuiva joten pystyy aika paljon rautakakkosella lyömään tiiltä. Kentän reunoilla kanervikkoa, joten koen että tiilyönnit tärkeitä huomenna. Tutulta tuntuu jo mesta kun on pariin otteeseen pelannut täällä. Liukkaat viheriöt tuo hyvän mausteen varsinkin jos on tuulista", Pulkkanen kertoi olosuhteista. 

Lontoon pelikeli on optimaalinen 36 reiän kisaan. Lämpöä on luvattu noin 20 astetta ja keli on poutainen. Mukana on runsaasti kovia pelaajia taistelemassa viimeisistä Euroopan paikoista Pebble Beachiin. 

Mukana ovat muun muassa viime viikon voittaja Guido Migliozzi, Lee Westwood, British Mastersin voittaja Marcus Kinhult ja maailmanlistan sijalla 74 oleva Tom Lewis

European Tour välittää kilpailusta reikäreiältä tulevaa tulospalvelua. Tapsa Pulkkanen on aloittanut pelinsä ensimmäisissä ryhmissä, Kim Koivun lähtöaika on Suomen aikaa kello 12.34.

Tulospalvelu

GoGolf suosittelee