Hyppää pääsisältöön
Hattu tulee tänä vuonna tutuksi isojen poiken joukossa
Getty Images

Tapio Pulkkanen: "Oli hyvä lähteä matkaan jo hyvissä ajoin"

Tapio Pulkkanen aloittaa European Tour -kauden 2018 toisen kilpailunsa Johannesburgissa torstaina. Pulkkanen matkusti paikalle jo perjantaina, joten tuntuma kisakenttiin ja peliin on varmasti hyvä kilpailun alkaessa.

Tapio Pulkkasen toinen kilpailu European Tourin pelaajana käynnistyy Johannesburgissa torstaina. Joburg Openissa vastassa on paljon paikallisia Sunshine Tourin pelaajia ja nimettömämpiä European Tour -pelaajia. Suuret tähdet jättävät kisan väliin.

Potissa on vain reilu miljoona euroa, mutta pelaajia kahdella kentällä pelattavassa kisassa noin 200. Jos Hongkongissa Pulkkanen ei saanut otetta kenttään, nyt kisakentät ovat jo tuttuja.

 "Molemmat kentät katsastettu. Aika rehtejä kenttiä joissa hyvä pallonlyönti palkitaan. Oma peli tuntuu hyvältä ja olikin hyvä juttu lähteä tälle keikalle jo viime perjantaina hakemaan tuntumaa", Pulkkanen kertoo valmistautumisestaan.

Pitkälyöntisen Pulkkasen eduksi voi laskea myös alueella toteutuneet kovat sateet.

"Kovat sateet pidentäneet kenttiä selkeästi. Isoa vaihdetta silmään heti alusta on tarkoitus laittaa", Pulkkanen täsmentää.

Suomalaisia on mukana kilpailussa neljä. Pulkkasen lisäksi menestystä tavoittelevat Kalle Samooja, Oliver Lindell ja Mikko Korhonen.

GoGolf suosittelee