Hyppää pääsisältöön
Sports Coach -simulaattorit ovat tunnettuja loistavista peliominaisuuksistaan
Tommi Vuorenpää

Tammisaareen avattiin treenipaikka golfareille: "Panostamme laatuun ja hyvään palveluun"

Golfsimulaattoreiden aikakaudella lajin talviharjoittelun toteuttamiseen ei välttämättä tarvitse enää suuria halleja. Tammisaaressa kaksi yrittäjähenkistä kaverusta pistivät kompaktin treeniympäristön pystyyn alueen golfareille.

Länsiväylää voidaan pitää Suomen virallisena golftienä. Helsingistä päin lähtiessä ensimmäisen puolen tunnin aikana vastaan tulee lähes kymmenen golfkenttää. Kun "länäriä" painaa pidemmälle, päästään aikanaan kohti Nordcenteria, Ruukkia ja aikanaan Tammisaarta sekä Hankoa. 

Tammisaaren Eke Golf ja Hangon Hangolf ovat nousseet todella suosittuun asemaan kauden pidennystä etsiville pelaajille. Eke Golfin par-kolme kenttää on kehuttu yhdeksi maamme parhaimmista ja se on jo pikkuhiljaa lähes ympärivuotinen. Hangossa täysimittaista kenttää pidetään myös todella pitkään auki. 

Talviharjoittelupaikkoja alueella ei kuitenkaan ole ollut jonoksi asti. Tommi Vuorenpää ja Kim Hindersson päättivät tehdä asiaan muutoksen. Kaverukset ottivat työn alle noin kolme vuotta toiminnassa olleen treenipaikan ja nimesivät sen Evergreen Sportsiksi. Halliin laitettiin uudet simulaattorit ja paikka kunnostettiin uusiksi:

"Kyseessä on kahden miehen yritys. Hallista löytyy Sportscoachin pelisimulaattori ja uunituore Foresightin GCQuad. Halli on suhteellisen kompakti, noin sata neliömetriä kahdella erillisellä pelitilalla. Panostamme laatuun, hyvään palveluun ja sitä kautta haemme pikkuhiljaa kasvua toiminnalle. Kaikki sai alkunsa vasta syksyllä, joten melko alkutaipaleella olemme vielä", Tommi Vuorenpää kertoo. 

Hindersson pitää hallissa opetuksia. Hinnat on pidetty erittäin maltillisina. Primetimen ulkopuolella tunti simulaattoreissa maksaa 15 euroa, parhaiden aikojen hinnat ovat 25 euroa tunnilta. 

Yrityksen kotisivuilta löytyy lisää tietoa ja tarkemmat speksit sadan neliön uudesta treenipaikasta! 

EverGreenSports

GoGolf suosittelee