Hyppää pääsisältöön
FIM-opetusvideot by Peter Erofejeff GoGolf

Tähtäyskeppiharjoitteen avulla opit kiertämään vartaloa ja osut paremmin palloon

FIM-opetusvideosarjan toisessa osassa ammattilaispelaaja Peter Erofejeff esittelee erinomaisen harjoitteen, jonka avulla parannat osumien laatua.

Monilla golfareilla yrittävät usein kohottaa palloa osumahetkellä vippaamalla ranteita saadakseen palloa ilmaan. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä keino, koska se tuottaa pikemminkin  päinvastaisia tuloksia: pelaaja osuu huonosti palloon ja lyönnistä vuotaa tehoja.

Hyvässä osumassa kädet kulkevat lavan etupuolella. Tämä on seurausta hyvästä vartalonkierrosta, joka on tehokkain tapa liikuttaa mailaa. Videon tähtäyskeppiharjoite pakottaa liikuttamaan mailaa käsien sijaan vartaloa kiertämällä.

Harjoitteeseen kannattaa käyttää lyhyttä rautaa ja tähtäyskeppiä tai vastaavaa. Jos kädet eivät pysy lavan etupuolella, keppi osuu kylkeen, ja se vähän kirpaisee.

Ei muuta kuin kokeilemaan ja treenaamisen iloa.


FIM tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita sijoitus- ja varainhoitopalveluja yksityisasiakkaille ja instituutioille, joiden sijoitettava varallisuus on yli 100 000 euroa. Varaa aika tapaamiseen yksityispankkiirille, ja käydään yhdessä läpi, millaisia tarpeita ja tavoitteita sinulla on sijoitusasioissa.

Varaa tästä aika tapaamiseen