Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Suomen PGA:n seuraava puheenjohtaja valitaan ensi viikon torstaina
PGA Facebook

Suomen PGA saamassa uuden puheenjohtajan: Kaksi asettunut ehdolle

Suomen PGA:n syyskokouksessa tullaan valitsemaan ammattilaisjärjestölle uusi hallituksen puheenjohtaja. Mika Walkamo jättäytyy syrjään tehtävästä.

Suomen PGA:n syyskokouksessa valitaan ensi viikon torstaina uusi puheenjohtaja. Kymmenen vuotta nuijaa heiluttanut Mika Walkamo jättäytyy syrjään tehtävästä ja on ehdolla Hämeen vaalipiirissä eduskuntaan Kokoomuksen listoilla. 

Toistaiseksi kaksi PGA:n jäsentä on ilmoittanut halukkuudestaan puheenjohtajan tehtävään. Jan Forssell on pitkänlinjan golfvalmentaja ja yksi kouluttautuneimmista alallaan koko Suomessa. 

Tuoreimpana ehdokkaana Tero Kumpulainen päätti asettua ehdolle. Kumpulainen on ollut PGA:n hallituksessa vuodesta 2016 lähtien. 

JanForsell.jpg

Jan Forsell hakee PGA:n puheenjohtajuutta
Jan Forsell hakee PGA:n puheenjohtajuutta

"Olen Jan Forsell ja olen ehdolla PGA:n hallituksen puheenjohtajaksi

Olin PGA:n hallituksen ja koulutustoimikunnan jäsen vuosina 2010-2015. Haluan olla rakentamassa ja profiloimassa PGA:ta, joka tuo lisäarvoa ,joka tuo lisäarvoa ja arvostusta jäsenilleen klubeilla ja golfyhteisöissä kautta maan. PGA:ta, josta jäsenet voivat olla ylpeitä ja kokevat saavansa jäsenyydestä hyötyä.

PGA on tärkeässä roolissa golfin kehitystyössä yhdessä SGLn ja alan muiden toimijoiden kesken. Mielestäni on tärkeää, että PGAn hallituksen puheenjohtaja on PGA:n täysjäsen. Hän ymmärtää sekä opettajien roolin ja merkityksen sekä pelaajien työnkuvan monipuolisesti. Toivottavasti pääset mukaan 13.12. kiittämään väistyvää puheenjohtaja Mika Walkamoa sekä äänestämään ja vaikuttamaan uuden puheenjohtajan valintaan.", Jan Forsell perusteli omaa valintaansa. 

Toinen ehdokas tulee PGA:n jäsenistön ulkopuolelta. Tero Kumpulainen on toiminut vahvasti lajin parissa läpi 2000-luvun. Varsinaisen hallituksen jäsen edustaa itseään seuraavalla tavalla: 

TeroKumpulainenPGA.jpg

Tero Kumpulainen on istunut hallituksessa vuodesta 2016 lähtien
Tero Kumpulainen on istunut hallituksessa vuodesta 2016 lähtien
Tero Kumpulainen Facebook

"Hei olen Tero Kumpulainen,

Olen asettunut ehdolle Suomen PGA:n puheenjohtajaksi. Osa varmasti tuntee minut kansainvälisistä urheilu- tapahtumamarkkinoinnin projekteista, joista olen Suomessa vastannut, toimiessani aiemmin globaalin Infront Sports & Media yhtiön johtotehtävissä Suomessa. Vastasin myös naisten European Tourin osakilpailun toteutuksesta vuosina 2005-2011 Talissa.

Minut pyydettiin PGA:n hallitukseen jäseneksi vuonna 2016. Ensimmäisen hallituskauden aikana olen ollut hallituksen kanssa yhtenäistämässä suomalaista golftoimijoiden kenttää, jonka ensimmäisiä hedelmiä näimme, kun PGA:n toimisto muutti SGL:n tiloihin sekä uutta liiton maajoukkuevalmennuksen toteutustapaa, jonka pohjana on käytetty PGA:n ehdottamaa toimintamallia.
Näen PGA:n lähitulevaisuuden tärkeimpinä asioina, strategiatyön päivittämisen ja tämän pohjalta uuden toimenpidesuunnitelman toteuttamisen. Myös jäsenistön edunvalvonta ja heidän konsultointi harjoittamaan ammattia on keskeisiä kehityskohtia. 
Laadukas toiminta vaatii resursseja, joten haluan olla konseptoimassa ja vahvistamassa PGA:n taloutta. Näin tulevat investoinnin ja palvelut PGA:n jäsenille pystytään toteuttamaan, ilman jäsenille aiheutuvia lisäkustannuksia.

Mikäli haluat keskustella kanssani ennen PGA:n vuosikokousta, ole rohkeasti yhteydessä."

PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso ei luonnollisestikaan halua ottaa kantaa puheenjohtajan valintaan. Teemu kertoo kuitenkin äänestyksen säännöistä. 

"Kuka tahansa voi vielä itse kokouksessa asettua ehdolle. Voi olla, että on luvassa vielä uusia ehdokkaita myös ennen kokousta. Kaikki järjestömme täysjäsenet ovat äänioikeudellisia ja saavat toimittaa myös toisen täysjäsenen äänen valtakirjalla", Teemu kertoo. 

Kokous tullaan pitämään Vuosaari Golfin klubitalolla. 

"Voi olla, että saamme ihan hyvän osaanoton, sillä juuri ennen kokousta meillä on koulutuspäivä Planmeca Golf Areenalla", Teemu päättää. 

GoGolf suosittelee