Hyppää pääsisältöön

Skrätz-matka Belekiin

Lähde upealle pelimatkalle Turkin Belekiin 1.-6. marraskuuta.

SIRENE BELEK SKRÄ:TZ TOUR FINAALIMATKA BELEKIIN!

Lähde upealle pelimatkalle Turkin Belekiin. Kovat pelimiehet ja naiset kokoontuvat Välimeren rannalle pelaamaan huippulaadukkailla baanoilla kovaa peliä! Samaan aikaan European touria pelataan Turkissa. Mukana ovat myös GoGolfin Skrä:tz Tourin voittajat. Täällä voit ottaa revanssia tai muuten mitata omaa tasoasi pelinaisia ja -miehiä vastaan. Golfia saat pelata neljänä päivänä niin paljon kuin jaksat.

MINNE MENNÄÄN!? - MAJOITUS

Sirene Belek Hotel Antalya, Turkki

Majoitumme upeassa all-inclusive hotellissa, Sirene Belekissä. Antalya Golfin yhteydessä sijaitseva Sirene Belek -hotelli on yksi alueen kärkihotelleista.

MILLÄ ME MENNÄÄN!? - LENNOT

Tosipelaajan paratiisiin lennetään Turkish Airlinesin lennoilla Istanbulin kautta. Paketti sisältää bägikuljetuksen lennoilla ja lentokenttäkuljetukset. 

MITÄ ME SYÖDÄÄN JA JUODAAN? - RUOKAILUT

Mitä vaan! Sirenen hotellipaketti on all-inclusive, paketti sisältää siis ateriat ja paikalliset juomat hotellin ravintoloissa ja baareissa niiden aukioloaikoina. 

MITÄ ME SIELLÄ TEHDÄÄN? - GOLF

Tämä matka on nimenomaan golfmatka! Golfia pelataan neljänä päivänä Pasha kentällä ja PGA Sultan kentällä. Samalla tietysti nautitaan reilusti lämpösimmistä keleistä kuin Suomessa. Golfia saat pelata niin paljon kuin haluat sillä se on unlimited!

PALJON MAKSAA!? - HINTA

Matkan hinta on 1200 € / 2 hh.

Hinta sisältää Turkish Airlinesin lennot, bäginkuljetuksen lennoilla, lentokenttäkuljetukset, unlimited golfia sekä ruokailut hotellilla ravintoloiden aukioloaikoina.  

1 hh huonelisä + 175€ 

VARAA MATKA

Varaa paikkasi heti

Faktat

Ajankohta

Lähtö: Keskiviikkona 1.11. Helsinki 13:05 -Antalaya 17:3

Paluu: Maanantaina 6.11. Antalaya 09:45 - Helsinki 17:20

Hinta

1200 € / 2 hh.

1 hh huonelisä + 175€ 

Kohde ja hotelli

Sirene Belek Hotel Antalya, Turkki

Majoitumme upeassa all-inclusive hotellissa

Kentät

Unlimited golf! Golfia saat pelata neljänä päivänä niin paljon kuin haluat Pasha- ja PGA Sultan kentällä.