Si Woo Kim PGA Tourin ilotulituksen tähti – teki hole in onen, toinen kierähti ohi

Si Woo Kim antoi hurjan näytöksen siitä

Si Woo Kim pommitteli tarkoilla lähestymisillään reikien reunat tötterölle pelattuaan tuloksen 62 Virginiassa. Hole in one kentän kolmannelta, ja toinen, ”lähes holari sisääntulosssa ovat näkemisen arvoisia videolta.

Korean 25-vuotias Si Woo Kim (-18) lähtee  kahden lyönnin johdosta tavoittelemaan uransa toista Wyndham Championshipin voittoa Greensborossa. Hän oli paras jo kaudella 2016 samassa kisassa hurjalla tuloksella 259,-21.

Nyt tahti on tätäkin hurjempi, keskimäärin kuusi alle parin kolmen kierroksen ajan (-18).

Lauantaina Kim äityi loistavaan vireeseen nimenomaan lähestymisillään,  joilla hän voitti muuta pelaajakatrasta yli neljä lyöntiä.

Kimin uran huippuhetki tuli 2017, jolloin hän oli paras Players Championshipissa nousten  tuolloin maailmanlistalla 28:ksi. Viimeiset kolme vuotta ovat tuottaneet kovasti takapakki maailmanlistalla, jossa sijoitus on jo reilusti yli sadan.

Harva jos kukaan epäilee sitä, etteikö kovan potentiaalin omaava Si Woo Kim kykenisi meneillään olevaa kisaa voittamaan.

Suuri osa maailmantähdistä lepää kuluvan viikon tähdäten FedEx Cupin finaaleihin, joista ensimmäiseen Kim lähtisi sijaluvulta 30:s,  mikäli voitto tarttuisi hihaan pyhänä.

Yllättävää ja hyvin harvinaista oli se, että kolme samassa ryhmässä pelannut entistä maailmanlistan ykköstä karsiutui Wyndham Championshipissa kahden kierroksen jälkeen.

Justin Rose (40-v) oli näistä vanhin, Brooks Koepka (29.v) ja Jordan Spieth (27-v) ovat golfarina vasta tulossa parhaaseen ikäänsä.

Virginiasta kotoisin oleva Sam Snead voitti kisan kahdeksan kertaa, viimeisen kerran 52-vuotiaana 1960-luvun puolivälissä.