Hyppää pääsisältöön

Seitsemäntoista eri maata edustettuna Golfmessuilla - ensimmäisen messulippukisan voittajat ratkaistu!

Golfmessut ovat golfmatkoista kiinnostuneille kuin unelmien matkamessut. Eri golfkohteita on esillä kymmenittäin ja ne sijoittuvat 17 eri maahan.

Golfmessut, eli kevät on kulman takana. Maaliskuun 2.-4 päivä Pasilan messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma kerää yhteen myös suosituimmat golfkohteet ympäri maailman. Tänä vuonna messuilla esittäytyy peräti 17 eri maasta kymmenittäin eri kohteita. 

Messuilla perinteisesti myydään konkreettisesti matka- ja lomapaketteja - luonnollisesti edullisin messuhinnoin. Kiinnostaako perinteinen Espanja, vai olisiko vuorossa kaukomatkaa Dominikaaniseen tasavaltaan? 

Virallisia messutarjouksia ei ole vielä löydettävissä, mutta kaikkiin matkanjärjestäjiin ja heidän tarjouksiinsa pääsee tutustumaan itse messuilla. Messufiiliksiä voi käydä nostamassa tutustumalla tuoreisiin Golfmessujen nettisivuihin, jossa esillä muun muassa kaikki näytteilleasettajat. 

Maat, jotka esittäytyvät golfmessuilla: Bulgaria, Espanja, Skotlanti, Portugali, Kreikka, Puola, Thaimaa, Slovenia, Viro, Liettua, Italia, Tsekki, Dominikaaninen Tasavalta, Venäjä, Turkki, Ranska ja Tunisia. 

Golfmessut.fi

Messulippujen voittajia osa 1: 

Viime viikolla julkaistun messuartikkelin yhteydessä järjestimme kilpailun, jossa lupasimme viisi kahden lipun settiä Golfmessuille. Kaksi pakettia piti lähteä hyvien perusteluiden takia ja loput kolme pakettia arvalla. Perusteluja tuli kuitenkin niin paljon, että päätimme laittaa kolme pakettia perusteluilla ja kaksi pakettia tykkääjien joukosta. 

Julkaisemme hauskat ja hyvät perustelut seuraavassa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Haluamme kiittää kaikista upeista perusteluista ja olisimme mielellämme toki antaneet kaikille messuliput. Kisoja on onneksi luvassa lisää - myös tämän artikkelin Facebook -postauksessa. 

"Ilpo lupasi tulla messiin selvinpäin. En usko sitä. Viime kerralla emme onnistuneet, emmekä muista itse messuista yhtään mitään. Joten jos tänä vuonna onnistuisimme jopa näkemään mailan tai 2." - Rehellisyys maan perii. 

"Poikani jääpallojoukkueen valmentaja vaimonsa kanssa ansaitsisi liput. Valmentaja on antanut parhaan tietonsa, rutkasti aikaa, on kannustanut, on ”korottanut” ääntäänkin... Ilman tällaisia toimijoita ei lajilla ole tulevaisuutta. Golfia harrastavalle pariskunnalle liput menisivät oikeaan osoitteeseen ja samalla yhteistä aikaa vaimon kanssa, koska pelimatkat ja harjoitukset ovat verottaneet paljon vapaa-aikaa 🙂🙃" - Sinne lähtee!

"Tämähän vaikuttaa oivan romanttiselta kohteelta yllättää vaimo ja lähteä eri näköisiä mailoja katselemaan päiväksi yhdessä.. Ja ehkä jos saisi itselle apuja, ettei kesän kierroksilla aina ottaisi em. rouvalta tukkaan.. 🤔 Vai mitä Mia ?" - Vaimon kanssa tiukkaa kisailua.

GoGolf suosittelee