Sanna Nuutinen: ”Aggressiivisuus toi tulosta”

Sanna Nuutinen nousee  taas reilusti  300:n ensimmäisen joukkoon maailmanlistalla.

Kolmanneksi Tsekin avoimissa sijoittunut Sanna Nuutinen löysi kisaviikostaan paljon hyvää, vaikka voitto jäi Beroun Golf Clubillla vielä saavuttamatta. Seuraavat kaksi kisaa hän pelaa Sveitsissä.

Sanna Nuutinen pelasi LET:n kisassa kierrostuloskset 66-68-70,-12, joilla hän sijoittui kolmanneksi ansaiten 12 000 euroa. Palkintosumma on Nuutisen uran toiseksi suurin, edellisivuonna hänen tiliään hyvitettiin Espanjassa tulleen kolmannen sijan johdosta 18 000 eurolla.

”Sunnuntai oli vaikea päivä. Etuysilllä oli swingin ja linjojen kanssa ongelmia, loppua kohden aloin pelata hieman aggressiivisemmin, osumat alkoivat löytyä, sain tehtyä tulosta. Kahteen birdieen lopettaminen lämmittää, vaikka voitto jäi turhan kauas”, hän ynnäili päätöskierrostaan.

”Päivä oli kuitenkin opettavainen, tiedostaan taas paremmin ne kohdat pelistä, jotka kaipaavat eniten parannusta. Pidän yhden välipäivän, jonka jälkeen alkaa valmistautuminen Sveitsissä käytävään LETAS- kiertueen kisaan. Sen jälkeen onkin vuorossa taas pääkiertueen kilpailu, sekin Sveitsissä”, loppukaudesta näiden lisäksi neljään muuhun tarjolla olevaan kisaan ilmoittautunut Nuutinen jatkoi.

”Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen viikkoon. Moni osa-alue pelistä toimi, swingissä on vielä työstettävää, jotta voin nostaa pelin seuraavalle tasolle.”