Hyppää pääsisältöön

Sand Valley

Euroopan ystävällisin golfkenttä

Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort sijaitsee Puolassa. Sand Valley on kompakti, toimiva ja hauska golfkohde. Sand Valleyssa ei tarvitse ottaa itseään, tai mitään muutakaan liian vakavasti. Kenttä soveltuu hyvin isommallekin porukalle viikonlopunviettoon, kuin myös rentoutumiseen hulppeissa 6-8 hengen villoissa. Golfillisesti Sand Valleyn kenttää voidaan luonnehtia sisämaan links-henkiseksi areenaksi. Se on tunnettu pitkästä kaudestaan, hyvästä kunnostaan ja monipuolisuudestaan. Kenttä soveltuu kaiken tasoisille golfareille, kun valitsee oikean tiipaikan. Kenttä osuu silmään jo ensimmäisellä kerralla mutta paranee kuin viini muutaman pelikerran jälkeen. 

Sand Valleyhin pääsee nopeasti lentämällä edullisilla lennoilla Gdanskiin. Kokonaisvaltaisena palveluna Sand Valley lähettää auton hakemaan vieraitaan lentokentältä. Rennonlempseänä kohteena reissun ilot voi aloittaa jo kuljeutksen kyydissä.

"Joskus asiakkaat haluavat kylmät juomat odottamaan kuljetukseen. Meillä pipo ei ole kireällä, joten kaikki tämänkaltaiset tilaukset toteutetaan aina hymyissä suin", kentän toimitusjohtaja Antti Pohjonen muotoilee. 

Sand Valleysta on kohtalaisen lyhyt ajomatka Gdanskin kauniiseen kaupunkiin. Myös läheisestä kylästä löytyy monipuolisia ravintolavaihtoehtoja. 

Lue lisää

Sand Valleysta kirjoitettua

Yllättävän lähellä sijaitseva golfparatiisi

Lue juttu

Kuvia kohteesta

.

.

.

.

.

.

.

.