Sami Välimäki otti upean voiton uransa toisessa ammattilaiskisassa

Leijjonajahtiin Etelä-Afrikassa! Sami Välimäelle ei jää turhaa aikaa pohtia

Nokia River Golfin Sami Välimäki voitti Casablancassa pelatan Pro Golf Tourin osakilpailun. Hän nousi rankingissa viiden parhaan joukkoon.

Sami Välimäki on ottanut lentävän lähdön ammattilaisuralleen. Nokia River Golfin mies vaihtoi statusta tammikuun puolivälin jälkeen ja otti hienon voiton heti uransa toisessa kisassa ammattilaisena.

Välimäelle ei löytynyt vastusta Keski-Euroopan Pro Golf Tourin kisassa, joka pelattiin Marokossa. Voittotulos oli 14 alle parin. Toiseksi sijoittunut David Heizinger jäi kahden lyönnin päähän.

Yksi nimekkäimmistä pelaajista kisassa oli Allen John. Kuulovammainen John sijoittui viime vuonna Porsche European Openissa jaetulle toiselle sijalle amatöörinä. Nyt hän on siirtynyt ammattilaiseksi ja hakee vauhtia uralleen Pro Golf Tourilta, joka vastaa Nordic Leagueta. John sijoittui kilpailussa viidenneksi neljä lyöntiä Välimäelle jääneenä.

Välimäki tienasi voitostaan 5 000 euroa. Yhteensä kilpailun palkintosumma oli 30 000 euroa. Viikko sitten pelatussa Prestigia Openissa Välimäki jakoi 30. sijaa.

Voittonsa myötä Välimäki nousi kiertueen rankingissa viidenneksi. Sijoitus viiden joukkoon on myös Välimäen tavoite tällä kaudella, sillä kiertueen viisi parasta pelaajaa nousee ensi kaudeksi Challenge Tourille.