Roope Kakon ote pitää Esbjerg Golfklubilla – pelaa kärkisijoista finaalikierroksella

Roope Kakko on saavuttanut Tanskassa CT:lla toisen tilan vuonna 2008

Roope Kakko lähtee 3-4 lyönnin päässä kärjestä tavoittelemaan CT:n kisan voittoa.

Kierrostuloksin (68-70-70,-5 ) Esbjerg Golfklubin kenttää kiertänyt  Roope Kakko pääsee lauantaina tavoittelemaan kärkisijoituksia CT:n Made in Esbjerg Challengessa. Kolmannella kierroksella Kakko teki vuorotahtiin parien väiliin birdejä sekä bogeja. Päivän neljäs birdie 17:lla pudotti tuloksen lyönnillä alle parin.
Kun kierros oli vielä hivenen kesken, hän on oli kuudentena kolmen lyöntiä Ranskan Felix Morya ja Skotlannin Ewen Fergusonia jäljessä

Ranskan 26-vuotias Felix Mory voitti  toukokuussa Ruotsissa pelatun Dormy Openin. Ferguson on sijoittunut kolmasti kolmanneksi CT-urallaan, voittotili on vieä avaamatta.

Seitsemästä suomalaisesta jatkoon  selvisivät myös avauspäivån jälkeen toisena ollut Lauri Ruuska ( 67-74-75,+3) sekä Ilari Saulo (72-70-75,+4).
Heillä on käytännössä liian paljon matkaa kärkikymmenikköön, mutta 25:n joukkoon hyvätkin mahdollisuudet todella kovalla tuloksella.