Roope Kakko 16:s Ranskassa – Marcel Siemille kutsu The Openiin

Roope Kakko pelasi tasaisen varmasti ilman tarvittavia huippuhetkiä

Saksan Marcel Siem voitti Le Vaudreuil Golf Challengen ja pääsee viettämään 41-vuotissynttäreitään The Openiin.

Roope Kakko (71-70-69-69,-5) pelasi tulosten puolesta nousjohteisen kisan Challenge Tourilla. Sijoitukseksi tuli 16:s, euroja kertyi 2 835.
Sunnuntaina hän teki hyvän määärän birdejä (5), mutta sisääntulossa perättäisillä väylillä tulleet bogey ja tupla jättivät hänet kolmen lyönnin päähän seitsemännestä sijasta.
Sijoitus on CT:lla Kakolle kauden neljänneksi paras. Ainoa top 10-sijoitus on Tsekistä (4.)

Kärkikymmenikön takana jaetttavat eurot ovat pieniä. Tästä syystä johtuen Kakko putosi Tourin pistelistalla kaksi sijaa 37:ksi.
Kauden päättyessä 20 parasta saa varsin vahvan kortin ET:lle, joten kauden toisella puoliskolla Kakko tarvitsee pari todella vahvaa sijoitusta, mielellään voiton yltääkseen armoittettujen joukkoon.

Kilpailun voitti saksalaiskonkari Marcel Siem, jolla oli kisassa tytär caddienään.
Neljä kertaa ET:lla ykköstilaa juhlinut Siem pääsee CT:n menestyksensä vuoksi mukaan Royal St George´s Golf Clubilla torstaina käynnistyvään The Openiin.

Suomen osakilpailu, Vierumäki Finnish Challenge pelataan 5.-8. elokuuta.