Hyppää pääsisältöön

Ikuisen kaupungin kainalossa

Kun lähtee yhdistetylle kulttuuri- ja golfmatkalle, Roomaa on vaikea ohittaa matkakohdetta valittaessa. Rooma on mukana myös tämän kesän Destinations Tourilla. Jokaisesta tapahtumasta voi voittaa golf- ja majoituspaketin kohteeseen.

Voisiko seuraava Italian-matkasi olla yhdistelmä ikuista Roomaa ja ikimuistoista golfia? Roomassa tai sen lähistöllä majoittuvalle kaupungin läheltä löytyy useampi varteenotettava vaihtoehto idean toteuttamiseen.

Vuonna 1903 avattu Acquasanta on yksi Italian vanhimmista kentistä ja sillä on kiinnostava sodanaikainen historia. Lähellä Rooman keskustaa sijaitsevan kentän vierestä kulkee Rooman kuuluisat akveduktit eikä vastaavaa klubitalon tunnelmaa löydy muualta.

Jos haluat testata tulevan kisakentän etukäteen, Marco Simone Golf & Country Club on mielenkiintoinen ja osuva valinta, sillä siellä pelataan Ryder Cup vuonna 2022. Muutamilta kentän väyliltä siintää Rooman kuuluisien rakennusten silhuetit, joten kannattaa katsella muutakin kuin kapeahkoja väyliä ja niiden vesiesteitä.

Toisenlaista maaperää etsiville voi suositella Robert Trent Jones Sr:n piirtämää Castelgandolfo Golf Clubin kenttää, joka on tehty vanhan tulivuoren pohjalle. Kentän kolme järveä ja 1800-luvulta peräisin oleva klubitalo jättävät mukavat muistijäljet pelaajalle kuin pelaajalle.

Jos näiden elämysten jälkeen kaipaa vielä täydennystä matkamuistojen osalta, voi lomaa pidentää muutamalla kaupunkipäivällä Roomassa.

Rooman golfkenttiä: 

 1. Acquasanta Golf
 2. Marco Simone Golf & Country Club
 3. Castelgandolfo Golf Club
 4. Olgiata Golf
 5. Sheraton Golf Parco de’ Medici

Rooma on mukana GoGolf Destinations Tourilla! Jokaisesta tapahtumasta voit voittaa golf- ja majoituspaketin ikuiseen kaupunkiin. 

Ilmoittaudu mukaan: 

LUE LISÄÄ


Golfreseptin Stay & Play -paketit Roomaan 

Rooma kiehtoo kulttuurinnälkäisiä golfareita

Matka sisältää

 • Majoitus Villa Hotel Tuscolanassa, 4 yötä
 • Buffee-aamiaiset
 • 2 päivää rajatonta golfia Castelgandolfossa
 • 1 green fee Marco Simone Golfiin
 • Viininmaistelutilaisuus alueen viinitilalla
 • Paikallisen yhteistyökumppanin palvelut matkan aikana (englanninkielinen)

Hinta 420 €

Matka ei sisällä lentoja. Esimerkiksi lentoyhtiöt Finnair sekä Norwegian tarjoaa lentoja välille Helsinki-Rooma monta yhteyttä viikossa. 

VARAA MATKA