Hyppää pääsisältöön

Rooma

Ikuisessa kaupungissa voi myös pelata golfia

Rooma

Miksi kannattaa matkustaa?

Rooma on yksi maailman historiallisimmista ja autenttisimmista kaupungeista. Itsessään kaupunki on kokemisen ja näkemisen arvoinen, muutamassakin päivässä ehtii jo paljon. Rooma ei ole tunnettu golfkohteena, mutta kaupungin laidalta löytyy hyviä mahdollisuuksia golfareillekin. Trent Jonesin suuninittelemalla Marco Simone kentällä pelataan Ryder Cup vuonna 2022, Rooman matkalla kannattaa ehdottomasti pelata edes tämä kenttä. Italialanen ruoka ja viinit hemmottelevat matkailijoita, Roomasta löytyy myös 150 eri jäätelömaun jäätelökahvila. 

Milloin kannattaa matkustaa?

Roomassa voi golfata lähes ympäri vuoden, mutta golfarille paras aika matkustaa on syys-marraskuu ja maalis-toukokuu. Kesällä lämpötila kohoaa jopa 30 asteeseen, joka tuntuu niin golfatessa että kaupungin keskellä tuskasen kuumalta. Kesäkuukausina turistikausi on kuumimmillaan ja nähtävyyksiin joutuu jonottamaan useita tunteja. Joulu-helmikuussa lämpötila pyörii 3-13 asteen välillä. 

Mitä muuta kuin golfia?

Nähtävyydet, shoppailumahdollisuudet, museot, ravintolat ja söpöt kadut pitävät matkalijan kiireisenä. Koe Rooma roomalaisittain ja vuokraa vespa päiväksi. Kaupungin liikenne on kuin viidakko, mutta vespalla Roomasta saa kaiken irti. Gianicolon vuorella kannattaa käydä ihailemassa kaupungin maisemaa. Roomasta on hyvät junayhteydet myös muihin Italian kaupunkeihin ja pidemmällä lomalla kannattaa käydä ainakin Toscanassa. 

Golfkenttiä Roomassa

  1. Marco Simone Golf & Country Club (Ryder Cup kenttä 2022)
  2. Olgiata Golf Club
  3. Country Club Castelgandolfo
  4. Golf Club Arco di Costantino
  5. Golf Club Parco de' Medici
  6. Circolo del Golf Roma Acquasanta
  7. Parco di Roma Golf & Country Club

Ilmoittaudu Destinations Tourille ja voita green fee + majoituspaketti

Rooman kohokohdat

Kaupunki ja kulttuuri

Rooman kaupunki ja kulttuuri tarjoaa paljon koettavaa golfin lisäksi

Hintataso

Suomeen verrattuna kohtuuhintainen, ydinkeskustan ulkopuolella todella edullinen

Hyvät yhteydet

Roomaan pääsee Helsingistä suorilla lennoilla reilussa kolmessa tunnissa esim. Norwegianilla. Roomasta on hyvät yhteydet muihin Italian kaupunkeihin. 

Italialainen ruoka ja viini

Italialainen pizza, pasta, risotto, viini, gelato... Jo ruuan takia voisi matkustaa Roomaan.