Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

Golf Sky hakee välinemyyjiä Nokialle ja pääkaupunkiseudulle!

Työpaikkakuvaus

Golf Sky on golfvälineitä myyvä ketju, jolla on myymälät Espoossa, Vantaalla ja Tampereella. Johtavana golfvälineketjuna panostamme golfin lisäksi myös muuhun urheilulliseen vaatetukseen. Haemme nyt myyjiä uuteen tekstiiliosastoillemme Espoon Suomenojalle avattavaan liikkeeseemme sekä Golf Skyn Nokian liikkeeseen. Golf Sky on osa GoGolf-perhettä.

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? Golf Sky etsii osa-aikaisia välinemyyjiä sekä tuntityöntekijöitä golfmyymälöihimme.

Meille asiakas on aina tärkein. Rakastat siis palvella heitä loppuun asti. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. Golf Skyssä erotumme palvelullamme ja haluamme aina tehdä työmme mahdollisimman hyvin. Jatkuva kehittyminen ja asiakaskokemuksen parantaminen on jo meidän DNA:ssamme. 

Toivomme hakijalta

Olet tiimipelaaja, Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Tunnet välineet ja tunnet mailafittauksen salat. Olet oma-aloitteinen, otat rohkeasti vastuusta ja et pelkää työtä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Yhteisössämme tapahtuu paljon. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä.

Olet urheilullinen. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja tuotteita kohtaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Tarjoamme

Golf Sky tarjoaa rennon ja innostuneen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työhön ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Innostuitko? Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

#Espoo #Vantaa #Tampere #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #KylKauppaKäy