Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

 

We Want You!

"Onhan se nyt aika siistiä työskennellä golfin parissa"

 

#caddiemaster

 

GoGolf on Suomen ja kenties koko maailmankaikkeuden upein golfyhteisö. Etsimme nyt upeaa tyyppiä palvelemaan yhteisöämme Helsingin Punavuoreen.

 

Sinä huikea tyyppi, joka pelaat, elät ja rakastat golfia. Intohimosi on työskennellä ihmisten kanssa ja omaat taustaa golfin parissa. Sinulle sopii vaihtelevat työt ja työajat. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, tykkäät oppia ja tehdä uutta. Sinua on kehuttu oma-aloitteiseksi ja langat pysyvät käsissäsi. Jos et jotain osaa, haluat oppia sen nopeasti.

 

Some on sinulle arkipäivää, tykkäät siitä ja eri ohjelmien ja laitteiden käyttö on sinulle jo entuudestaan tuttua. Eduksi laskemme, että osaat ilmaista itseäsi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

 

Mitäs sitten tekisit GoGolfissa? Työskentelemään yhteisö jäsentemme kanssa. Vastaat puheluihin, emaileihin, otat vastaan asiakkaitamme, työskentelet tarvittaessa median, kiertueiden ja matkojen parissa. Työsi elää sinun mukanasi, ja nakitamme sinulle soveltuvat tehtävät. Kun golfkausi on ohi, on sinun aika tehdä muita juttuja, tuottaa matkoja, tapahtumia, opetusta ja valmistella seuraavaa pelikautta. Niitä riittää kyllä!

 

Tarjoamme:

• Kokopäiväisen, vakituisen työsuhteen

• Raastavan, mutta antoisan työyhteisön

• Saat aloittaa vaikka heti

 

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä golfin parissa ja tehdä siitä kaikille hienon kokemuksen!

Me kasvamme, teemme paljon uutta ja haluamme, että sinä olet tekemässä sitä yhdessä meidän kanssamme. CV on tietysti kiva, mutta asenne on sitäkin tärkeämpää. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi. Saat tehdä sen paperille, docsiin, Snappiin tai Youtubeen. Kunhan kerrot itsestäsi mielestäsi olennaisen ja miksi SINÄ olisit paras tyyppi täydentämään meidän huikeaa tiimiämme!

Lähetä hakemuksesi “#caddiemaster” meille mitä kanavaa pitkin haluat. Helpoin on Rekry@gogolf.fi, mutta kaikki käy meille. Miten vain koet kykeneväsi parhaiten vakuuttamaan meidät, että olet oikea henkilö meille. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toimittaja

GoGolf hakee monipuolista tekijää, jolta onnistuu kirjoittamisen lisäksi myös valokuvaaminen ja videoiden teko.

Vuosi 2016 on ollut GoGolfissa täynnä tapahtumia. Talvella uudistimme verkkosivumme ja julkaisimme uuden verkkokaupan, keväällä järjestimme ensimmäisen golfmatkamme ja alkukesästä toimme markkinoille uuden GoGolf-lehden, joka on saanut erinomaisen vastaanoton.  Nyt meillä meinaavat kädet loppua kesken, joten etsimme osa-aikaista toimittajaa toimitukseemme.

Ensi vuonna GoGolf-lehti ilmestyy neljä kertaa. Lisäksi julkaisemme maaliskuun golfmessuille uuden GoGolf Guide -kirjasen.

Millaisia töitä tarjolla?

Toimittajana tehtäviisi kuuluisivat verkkouutisointi ja lehteen kirjoittaminen. Toimittaja kantaa pääosin vastuun myös uudesta GoGolf Guiden sisällöntuottamisesta. Ei ole myöskään haitaksi, mikäli hallitsisit myös valokuvaamisen ja videoiden tekemisen. Plussaa on, jos esiinnyt luontevasti kameran edessä. Emme myöskään pane pahaksemme, jos kirjoitat vetävää mainostekstiä.

Luonnollisesti hyvä golfalan ja alalla toimivien ihminen tunteminen katsotaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinun olevan terävä kynä myös sosiaalisessa mediassa, sillä golfalalla olemme somessa Suomen ykkösiä. Lisäksi toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka sopii hyvin tiimiimme. Meille on tärkeää, että siedät painetta ja pystyt toimimaan myös kovassa kiireessä. Ei ole haitaksesi, mikäli ymmärrät huonoa huumoriamme.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa lähetä meille lyhyet perustelut, miksi juuri sinut pitäisi palkata toimitukseemme, kolme parasta juttuasi sekä mahdollinen portfolio parhaista kuvistasi ja/tai video, jossa esiinnyt. Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä töitä olet ehtinyt tehdä aiemmin ja miksi haluaisi tulla GoGolfiin töihin.

Työaika ei jakaudu tasaisesti arkipäiville, vaan odotamme sinulta mahdollisuutta tehdä töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Entä mikä olisi palkka- tai palkkiotoivomuksesi, mikäli toimisit oman yrityksesi kautta?

GoGolf aloitti toimintansa vuonna 2012 golfmediana ja on laajentunut 38 000 golfarin yhteisöksi, joka tarjoaa jäsenilleen green fee -diilejä Suomen parhaille kentille, rakennamme yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtumia, tuotamme matkoja ja myymme mediaa. Tulevalla kaudella vielä paljon, paljon lisää uusia juttuja tulossa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti päätoimittaja Jussi Miettiselle osoitteeseen jussi@gogolf.fi, sillä täytämme tehtävän heti, kun löydämme siihen soveltuvan tekijän.