Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

Golf Sky hakee myyjiä tekstiiliosastolle uuteen Espoon Suomeojan myymälään ja sekä Nokialle!

Työpaikkakuvaus

Golf Sky on golfvälineitä myyvä ketju, jolla on myymälät Espoossa, Vantaalla ja Tampereella. Johtavana golfvälineketjuna panostamme golfin lisäksi myös muuhun urheilulliseen vaatetukseen. Haemme nyt myyjiä uuteen tekstiiliosastoillemme Espoon Suomenojalle avattavaan liikkeeseemme sekä Golf Skyn Nokian liikkeeseen. Golf Sky on osa GoGolf-perhettä.

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? Golf Sky etsii osa-aikaisia myyjiä sekä tuntityöntekijöitä golfmyymälöidemme tekstiiliosastolle. Tekstiiliosastoon kuuluu laaja valikoima aikuisten urheilutekstiilejä sekä vapaa-ajanvaatteita.

Asiakaspalvelu tekstiiliosastolla on tärkein tehtäväsi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Meille asiakas on aina tärkein. Rakastat siis palvella heitä loppuun asti. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. Golf Skyssä erotumme palvelullamme ja haluamme aina tehdä työmme mahdollisimman hyvin. Jatkuva kehittyminen ja asiakaskokemuksen parantaminen on jo meidän DNA:ssamme. 

Toivomme hakijalta

Olet tiimipelaaja, Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, otat rohkeasti vastuusta ja et pelkää työtä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Yhteisössämme tapahtuu paljon. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä.

Toivomme sinulta urheilutekstiileiden tuotetuntemusta. Olet urheilullinen, mutta golfia sinun ei tarvitse osata pelata. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Tarjoamme

Golf Sky tarjoaa rennon ja innostuneen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työhön ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Innostuitko? Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

#Espoo #Vantaa #Tampere #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #KylKauppaKäy