Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

 

We Want You!

"Onhan se nyt aika siistiä työskennellä golfin parissa"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haemme GoGolfiin monipuolista ja tapahtumista ”kiihottuvaa”

TAPAHTUMATUOTTAJAA 

Hakemamme henkilö on tapahtumatuotannon ammattilainen, jolla pysyy langat käsissä myös kiireessä. Olet valmis tekemään paljon töitä ja ottamaan vastuuta. Näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. Tehtävässä osallistut tapahtumien järjestelyyn, asiakkaiden kutsumiseen ja tapahtuman viestintään. Toimit myös yhteyshenkilönä tapahtuman kumppaneille. Työ vaatii matkustamista. Tämä työ edellyttää aiempaa kokemusta tapahtumatuotannon tehtävissä sekä oma-aloitteista ja aikaansaavaa työskentelyotetta. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulta löytyy myös erinomaiset organisointitaidot. Olet taitava käyttämään sosiaalisen median eri kanavia ja sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle näköalapaikan golfskeneen, jossa voit hyödyntää laaja-alaista tapahtumatuotannon osaamistasi. Tehtävä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää Suomeen uudenlaista golftapahtumatuotantoa mediamme tuella rakkaalle yhteisöllemme. Olet osa dynaamista ja osaavaa tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti rakkaudesta lajiin isolla sykkeellä.

GoGolf Xperience on osa GoGolf-konsernia. Tuotamme ympäri Suomen yli 70 golftapahtumaa vuonna 2018. Konsernin yhtiöihin kuuluvat myös matkatoimisto Golfresepti, golfmedia GoGolf Oy sekä välinekauppaketju Golf Sky.

 

#forthewin #gogolffi #golfporn #golffi #rakkaudestalajiin #bigbang

 

Lisätietoja

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Paavo Kettunen  Ti 13.3. klo 12-13:00, To 15.3. klo 15–16.00, ke 21.3. klo 9.00–11.00. puh. 044 567 2969 tai muina aikoina sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Lähetäthän hakemuksen viimeistään 23.3.2018. www.gogolf.fi

 

____________________________________________________________________________________

 

 

Kesätyö aikavälillä toukokuu-syyskuu

 

MARKKINOINTIASSISTENTTI


Puhutko golfia? Markkinointi on lähellä sydäntäsi, etkä hämmenny kun puhe kääntyy pikseleihin ja uniikkiin kävijöihin. Olet luova ja ahkera ja janoat oppia lisää.

Olet taitava käyttämään sosiaalisen median eri kanavia ja sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti.

 

Työ edellyttää golfalan tuntemusta, caddiemaster-kokemus katsotaan eduksi.

Myös InDesignin ja Photoshopin perusteiden hallinnasta saat lisäpisteitä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huippuporukan kanssa osana GoGolf-perhettä.  

 

Markkinointiassistenttina avustat kampanjoiden tuotannossa ja läpiviennissä. Tuotat bannereita ja sosiaalisen median kampanjoita yhdessä markkinointitiimin kanssa.

 

Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelutehtävät sekä raportointi.

 

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 9-17. Työpaikka sijaitsee Viiskulmassa Punavuoressa.

 

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@gogolf.fi. Lisätietoja: Sebastian Solomon, Sebu@gogolf.fi, 044 5719 267.