Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

 

We Want You!

"Onhan se nyt aika siistiä työskennellä golfin parissa"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Assistant Controller
 

GoGolf Group etsii taloushallinnon assistenttia työsuhteeseen Helsingin Punavuoreen. Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan nopeasti kasvavassa ja muuttuvassa työympäristössä. Tehtävä on uusi, joten pääset mukaan vaikuttamaan omaan toimenkuvaasi ja työkaluihisi. Yrityksen kasvaessa myös toimenkuvasi kehittyy, joten sinulla on mahdollisuus kasvaa yhdessä yhtiön kanssa.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu ostolaskujen käsittely ja tiliöinti. Lisäksi tehtäviisi kuuluu toimistotehtävät sekä avustavat talouden raportointiin ja seurantaan liittyvät toimet. Hoidat taloushallintoa Groupin yrityksissä median, matkailun ja tapahtumaliiketoiminnan toimialoilla.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa työkokemusta taloushallinnon alalta ja tottunut työskentelemään paineen alla, monen eri projektin parissa samaan aikaan. Priorisointi ja tarkkuus tehtävien suorittamisessa on tärkeää. Hakija hallitsee MS Officen, erityisesti MS Excelin, käytön hyvin ja omaa kokemusta muiden taloushallinnan tietojärjestelmien käyttämisestä. 

Soveltuva kokemus sekä koulutus nähdään eduksi. Työ vaatii sujuvan suomen ja englanninkielen kirjoitus- sekä puhetaidon.  

Jos kiinnostuit, lähetä hakemus sekä CV palkkatoiveineen viimeistään 23.6.2017 osoitteeseen rekry@gogolf.fi otsikolla “Työhakemus assistant controller”. 

Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä.  

GoGolf on Suomen suurin golfyhteisö. Työllistämme tällä hetkellä 13 henkilöä ja toimimme median, matkailun ja tapahtumien parissa. Olemme nuorekas, innovatiivinen ja ketterä pieni tiimi ja teemme työtä rakkaudesta lajiin.

www.gogolf.fi

 

Toimittaja

GoGolf hakee monipuolista tekijää, jolta onnistuu kirjoittamisen lisäksi myös valokuvaaminen ja videoiden teko.

Vuosi 2017 on ollut GoGolfissa täynnä tapahtumia. Talvella uudistimme verkkosivumme ja julkaisimme uuden verkkokaupan, keväällä järjestimme ensimmäisen golfmatkamme ja alkukesästä toimme markkinoille uuden GoGolf-lehden, joka on saanut erinomaisen vastaanoton.  Nyt meillä meinaavat kädet loppua kesken, joten etsimme osa-aikaista toimittajaa toimitukseemme.

Tänä vuonna GoGolf-lehti ilmestyy neljä kertaa. Lisäksi julkaisemme maaliskuun golfmessuille uuden GoGolf Guide -kirjasen.

Millaisia töitä tarjolla?

Toimittajana tehtäviisi kuuluisivat verkkouutisointi ja lehteen kirjoittaminen. Toimittaja kantaa pääosin vastuun myös uudesta GoGolf Guiden sisällöntuottamisesta. Ei ole myöskään haitaksi, mikäli hallitsisit myös valokuvaamisen ja videoiden tekemisen. Plussaa on, jos esiinnyt luontevasti kameran edessä. Emme myöskään pane pahaksemme, jos kirjoitat vetävää mainostekstiä.

Luonnollisesti hyvä golfalan ja alalla toimivien ihminen tunteminen katsotaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinun olevan terävä kynä myös sosiaalisessa mediassa, sillä golfalalla olemme somessa Suomen ykkösiä. Lisäksi toivomme sinun olevan hyvä tyyppi, joka sopii hyvin tiimiimme. Meille on tärkeää, että siedät painetta ja pystyt toimimaan myös kovassa kiireessä. Ei ole haitaksesi, mikäli ymmärrät huonoa huumoriamme.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa lähetä meille lyhyet perustelut, miksi juuri sinut pitäisi palkata toimitukseemme, kolme parasta juttuasi sekä mahdollinen portfolio parhaista kuvistasi ja/tai video, jossa esiinnyt. Kerro hakemuksessasi lyhyesti, mitä töitä olet ehtinyt tehdä aiemmin ja miksi haluaisi tulla GoGolfiin töihin.

Työaika ei jakaudu tasaisesti arkipäiville, vaan odotamme sinulta mahdollisuutta tehdä töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin. Entä mikä olisi palkka- tai palkkiotoivomuksesi, mikäli toimisit oman yrityksesi kautta?

GoGolf aloitti toimintansa vuonna 2012 golfmediana ja on laajentunut 38 000 golfarin yhteisöksi, joka tarjoaa jäsenilleen green fee -diilejä Suomen parhaille kentille, rakennamme yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtumia, tuotamme matkoja ja myymme mediaa. Tulevalla kaudella vielä paljon, paljon lisää uusia juttuja tulossa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti päätoimittaja Jussi Miettiselle osoitteeseen jussi@gogolf.fi, sillä täytämme tehtävän heti, kun löydämme siihen soveltuvan tekijän.