Hyppää pääsisältöön

Rekrytointi

Rekrybanner.jpg

Rekry GoGolf
Rekry GoGolf

Golf Sky hakee myyjiä tekstiiliosastolle uuteen Espoon Suomeojan myymälään ja sekä Nokialle!

Työpaikkakuvaus

Golf Sky on golfvälineitä myyvä ketju, jolla on myymälät Espoossa, Vantaalla ja Tampereella. Johtavana golfvälineketjuna panostamme golfin lisäksi myös muuhun urheilulliseen vaatetukseen. Haemme nyt myyjiä uuteen tekstiiliosastoillemme Espoon Suomenojalle avattavaan liikkeeseemme sekä Golf Skyn Nokian liikkeeseen. Golf Sky on osa GoGolf-perhettä.

Oletko myyntityötä rakastava urheilullinen tiimipelaaja? Golf Sky etsii osa-aikaisia myyjiä sekä tuntityöntekijöitä golfmyymälöidemme tekstiiliosastolle. Tekstiiliosastoon kuuluu laaja valikoima aikuisten urheilutekstiilejä sekä vapaa-ajanvaatteita.

Asiakaspalvelu tekstiiliosastolla on tärkein tehtäväsi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös valmistella ja toteuttaa markkinointikampanjoita sekä varmistaa inspiroiva, myyvä ja ostohaluja herättävä myymäläympäristö.

Meille asiakas on aina tärkein. Rakastat siis palvella heitä loppuun asti. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset joka kerta. Golf Skyssä erotumme palvelullamme ja haluamme aina tehdä työmme mahdollisimman hyvin. Jatkuva kehittyminen ja asiakaskokemuksen parantaminen on jo meidän DNA:ssamme. 

Toivomme hakijalta

Olet tiimipelaaja, Sinulla on positiivista energiaa ja loistava asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen, otat rohkeasti vastuusta ja et pelkää työtä. Motivoidut tavoitteista ja olet utelias uusia haasteita kohtaan. Yhteisössämme tapahtuu paljon. Olet lojaali ja rehellinen voittajatyyppi, joka vihaa häviämistä.

Toivomme sinulta urheilutekstiileiden tuotetuntemusta. Olet urheilullinen, mutta golfia sinun ei tarvitse osata pelata. Sinulla on aitoa kiinnostusta toimialaa ja osaston tuoteryhmiä kohtaan. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta myyntitehtävistä.

Olet joustava ja pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Tarjoamme

Golf Sky tarjoaa rennon ja innostuneen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Perehdytämme sinut työhön ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen.

Innostuitko? Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

#Espoo #Vantaa #Tampere #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #KylKauppaKäy

Golf Sky hakee Controlleria!

Tehtävänäsi on tukea talouden osaamisellasi liiketoimintaamme. Sinulla on taito analysoida ja kommunikoida keskeisiä liiketoimintaamme vaikuttavia asioita, toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja autat päätöksenteossa vahvalla talousosaamisellasi. Kehität raportointia ja taloudellista suunnittelua ohjaamisen ja päätöksenteon tueksi. Olet mukana ylimmän johdon sekä hallituksen raportoinnissa, investointihankkeissa ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa.

Edellytämme sinulla olevan kokemusta sisäisestä laskennasta ja controllerin tehtävistä (n. 3-5 vuotta) ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset excelin käytön ja osaat hyödyntää raportointijärjestelmiä. IFS:n tuntemus on etu. Olet aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on vahva kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja kyky kommunikoida ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi. 

Tehtävän hoidossa ketjumaisen ja/tai palveluliiketoiminnan tuntemus on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta myös ulkomailla. Englannin kielen taitosi on hyvä. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Työpisteesi on Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Tampereella sinulle sopivimman paikan mukaan.

Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Golf Sky CEO Mikko Asonen. Mikon tavoitat sähköpostilla mikko@golfsky.fi.  Soittoajat sovittavissa erikseen. 

#Helsinki #Tampere #Espoo #Vantaa #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #RaporttiiPukkaa


Mailapoika! Seuratyöntekijä! Koutsi! Tapahtumavetäjä - Golfin Moniottelija Kurkiin!

Haemme Kurkiin golfiin todellista Moniottelijaa! Haluat olla rakentamassa ja kehittämässä yhdessä kanssamme rentoa ja aktiivista uudenlaista golfyhteisöä, pidät esiintymisestä ja sosiaalinen media on sinulle tuttu. Rooli kuin rooli, olet valmiina tarttumaan duuniin kuin duuniin. Näitä voivat olla vaikka otsikossa mainittu. Päämääräsi on rakentaa Kurkiin mahdollisimman rento, hauska ja aktiivinen ilmapiiri.

Työskentelet yhdessä tiiviin porukan kanssa, pidät opettamisesta, mutta sinulla ei ole PGA pron pätevyyttä. Mieluummin vaikka jumppamaikan. Työskentelet kesäaikaan Kirkkonummella Suomen rennoimmalla golfkentällä Kurkissa ja talvella voit opettaa golfia pk-seudulla, toimia matkanvetäjänä matkoilla tai mahdollisesti työskennellä välinekaupan parissa. Työnkuvasi muodostuu oman osaamisesi ja vahvuuksien pohjalta.  Voit työskennellä yrittäjämäisesti oman yhtiösi kautta tai palkoillisena. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille: rekry@gogolf.fi

#Kurkgolf #GoGolffi #Golffi #moniottelija #bikinigolf #äijägolf #koutsi #PuitaUuniin

Matkamyyjä

Golfresepti on suomalainen golfmatkajärjestäjä, joka järjestää golfmatkoja ympäri maailman. Hiljattain olemme aloittaneet myös projektin nimeltä Play Golf In Finland yhdessä Suomen Golfliiton ja Visit Finlandin kanssa.


Etsimme tiimiimme uutta matkatoimistovirkailijaa myynti- ja asiakaspalvelutiimiimme.

Sinä olet: 

-       Kokenut myynti- ja asiakapalvelutyössä

-       Erittäin kiinnostunut golfista

-       Sujuva englannin ja suomen kielen taito, toivottavasti myös ruotsin ja saksan kielen taito

-       Olet vahvasti tiimipelaaja

-       Suhtaudut intohimoisesti myyntiä kohtaan. Saat kiksejä onnistumisista palvelllessasi ihmisiä kasvokkain, puhelimitse, chatin kautta tai vaikkapa videolla

-       Asut pääkaupunkiseudulla tai halukas työskentelemään Helsingin keskustassa    sijaitsevalla toimistollamme

-       Olet systemaattinen, organisointikykyinen ja keskittynyt toimistotyössä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.11.2019 COO Jenni Viinikalle, jenni.viinikka@golfresepti.fi tai ota yhteyttä Linkedinin kautta.

#GolfTravel #Golfresepti #GoGolffi #Golfmatka #PlayGolfInFinland #EnsiLumiaOdotellessa