Hyppää sisältöön

Avoimet työpaikat

Etsitko töitä golfalalta? Alta löydät GoGolf Groupin avoimet työpaikat

Mikä on GoGolf?

GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.

Etsimme nyt kokkeja ja salivastaavia kaudeksi 2022

Haemme kokkeja ja tarjoilijoita Vuosaari Golfiin Helsinkiin ja Hills by GoGolfiin Vihtiin. Lisäksi haemme kokkeja myös Kirkkonummen kentillemme (Peuramaa Golf ja Kurk Golf). Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja toiveissamme on löytää osaavia ja ahkeria henkilöitä varmistamaan asiakkaidemme viihtyvyys. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Golfsesongin pituudesta riippuen työtä on tarjolla vähintään 30.9.2022 asti, työsuhde päättyy viimeistään 31.10.2022.

Toivomme, että olet

– osaava ja oma-aloitteinen.

– olet työtä pelkäämätön ja valmis vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

– kokeilta toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä ammattikeittiössä.

Klubien ravintolat palvelevat kesällä kello 08.00–21.00. Kiiresesongin ulkopuolella keväällä ja syksyllä ravintoloiden aukioloaikoja on supistettu. Työtä tehdään pääsääntöisesti kello 07.00 ja 21.00 välisenä aikana viikon jokaisena päivänä. Kokeille meillä on tarjota kokoaikatyötä ja tarjoilijalle voimme tarjota työtä 30–37,5 tuntia viikossa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja saat käyttöösi GoGolf -konsernin henkilöstöedut. 

Muistathan mainita hakiessasi työpaikkaa, mihin kohteeseen ja mitä tehtävää haet!

Kiinnostuitko tehtävistä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gogolf.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Lisätietoja tehtävästä antaa Panu Palomäki: panu.palomaki@gogolf.fi.


Kentänhoitajia kesäksi GoGolf Finlandille

Haemme kentänhoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen Peuramaa Golfiin Kirkkonummelle. Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää 15.9.2022 asti. 

Meillä on töissä iso joukko alan ammattilaisia ja kaipaamme nyt vahvistusta mahtavaan tiimiimme. Meillä on hyvä tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi ja viihdyt ulkotöissä, tämä voisi olla sinun juttusi!

Kentänhoitajana vastaat viheralueiden leikkuutöistä sekä muista golfkentän hoitotoimenpiteiden suorittamisesta. Työt alkavat pääsääntöisesti varhain aamulla ja töitä tehdään sekä arkisin, että viikonloppuisin. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Odotamme, että olet

– kiinnostunut kentänhoidosta ja sinulla on halu oppia siitä lisää. 
– olet ahkera ja toivomme, että olet motivoitunut hoitamaan tehtäväsi mahdollisimman hyvin.
– kentänhoidon kokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme kentillämme erinomaiset puitteet sekä ammattimaisen, rennon ja intohimoisen otteen kentänhoitoon. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gogolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 16.5.2022. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämestari Pawel Wasalski, puh. 040-412 8528. 


Timpuri, kirvesmies tai rakennustyöntekijä

GoGolf omistaa ja operoi lukuisia golf- ja liiketiloja, joiden korjauksia ja laajempia peruskorjauksia tehdään jatkuvasti. Palkattava henkilö toimii osana GoGolfin kentänhoitotiimiä, joka vastaa myös kiinteistöjen korjauksista, uudisrakennuksista ja huolloista. 

Työsi pitää sisällään mm. uusien kohteidemme rakentamista ja golf -klubien kiinteistöjen rakennus- ja korjaustöitä. Rakennustöitä tehdään monipuolisesti pienistä korjauksista aina tuhansien neliöiden liiketiloihin. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, mainiot työkaverit ja GoGolf -konsernin henkilöstöedut. 

Toivomme, että

– sinulla on kokemusta rakennustöistä ja korjausrakentamisesta

– olet omatoiminen ja kykenet itsenäiseen työhön

– sinulla on asenne kohdallaan ja olet positiivinen ja iloinen 

Tehtävässä toimitaan yhteistyössä muun GoGolfin henkilöstön, alihankkijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa, joten hyvistä kommunikointi- sekä organisointitaidoista on tehtävässä paljon hyötyä. 

Työmaat eivät aina sijaitse hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten tarvitset oman auton. Töitä tehdään pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, mutta konsernilla on kohteita ja projekteja laajalla alueella eteläisessä Suomessa sekä ulkomailla. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@gogolf.fi. Hae tehtävää viimeistään 31.5.2022. Kannattaa olla nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Juuso Rajasvuo, puh. 050 532 7747. Juuson tavoitat parhaiten arkisin klo 9-15. 


Mikä on GoGolf?

GoGolf on Suomen suurin golfalan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.

Visio

Tavoitteenamme on olla Euroopan suurin kokonaisvaltainen golftoimija, edelläkävijä ja golfarin ensimmäinen valinta.

Missio

Olemme pelaajan asialla rakentamassa golfin uutta aikakautta yhdessä toimialan kanssa. Teemme golfin harrastamisesta helppoa, rentoa ja joustavaa.

Asiakaslupaus

Golfpalvelumme ylittävät asiakkaidemme eli golfarien odotukset – joka kerta.

Etsi luettavaa