Hyppää pääsisältöön

Rekry

 #golfsky #kurkgolf #hillsbygogolf #gogolfisosaari #gogolftravel #gogolfrange #gogolffi #golftapahtumat #welovegolf

Mikä GoGolf?

GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.


AVOIMET TYÖPAIKAT


AVOIMET TYÖPAIKAT GOLF SKY
 

Etsimme nyt myymäläpäällikköä Espoon Golf Sky -myymäläämme

Tarjoamme asiakkaillemme parempia golfkokemuksia. Henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ja parhaat varusteet, jotta he voivat keskittyä pelaamisen iloon. Golf on intohimomme: koulutettu henkilökuntamme tarjoaa jatkuvasti ajantasaisen tuotetiedon ja parhaan palvelun lajin harrastajille. Teemme yhteistyötä johtavien tavarantoimittajien kanssa. Myymäläpäällikkönä olet luotsaamassa tiimiämme parhaaseen palveluun! Sinulla on jonkin verran hallinnollisia työtehtäviä, kuten budjetointia, raportointia, työvuorosuunnittelua ja resursointia, mutta ison osan ajastasi työskentelet myymälässä ja toteutat parasta palvelua omalla esimerkilläsi. Opastat, neuvot, koulutat ja innostat henkilökuntaa kohti tavoitteitamme. Palvelemme asiakkaitamme myymälämme aukiolojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä ja odotamme myymäläpäällikön työskentelevän vaihtelevasti tärkeimpinä myyntiaikoina. 

Mitä odotamme sinulta? Toivomme, että sinulla on jo näyttöjä tiimin menestyksekkäästä johtamisesta. Olet jo kartuttanut kokemusta esihenkilötehtävistä sekä mahdollisesti kaupan alalta. Eniten odotamme, että erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja olet innostava tiiminvetäjä! Mitä sitten tarjoamme sinulle? Ennen kaikkea mahtavan tiimin: meillä on rento ja hauska ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki! Kasvamme kovaa vauhtia, joten meillä pääsee jatkuvasti oppimaan uutta. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja kuulemme mieluusti palkkatoiveesi. 

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae siinä tapauksessa tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.11.2021 mennessä: rekry@golfsky.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Daniel Gran, p. 045 179 3027.  

Etsimme nyt varastotyöntekijää Golf Sky Tampereelle

Upouusi Tampereen Golf Sky myymälämme (joka on samalla Euroopan suurimpia golfkeskuksia!) ja huipputiimimme kaipaa nyt apua varastonhallinnassa! 

Tarjoamme asiakkaillemme parempia golfkokemuksia. Henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ja parhaat varusteet, jotta he voivat keskittyä pelaamisen iloon. Golf on intohimomme: koulutettu henkilökuntamme tarjoaa jatkuvasti ajantasaisen tuotetiedon ja parhaan palvelun lajin harrastajille. Teemme yhteistyötä johtavien tavarantoimittajien kanssa. Varastotyöntekijänä toimit tärkeässä roolissa varastonhallinnan parissa: vastaanotat, tarkastat ja purat saapuvat tavarantoimitukset sekä toimit tiiviissä yhteistyössä myymälän henkilöstön kanssa. Työ painottuu arkipäiviin ja pääasiassa työskentelet klo 9 ja 17 välisenä aikana, tarvittaessa muinakin aikoina. Työskentelet osana mahtavaa tiimiämme: meillä on rento ja hauska ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki! Tehtävä on kokoaikainen ja aloitusajankohta on sovittavissa.  

Mitä odotamme sinulta? Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemminkin vastaavissa tehtävissä ja viihdyt itsenäisessä varastotyössä. Ehkä kaupan alan työt ovat sinulle entuudestaan tuttuja? Ennen kaikkea odotamme sinun olevan energinen ja positiivinen tiimikaveri! Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae siinä tapauksessa tehtävää lähettämällä hakemuksesi 12.12.2021 mennessä: rekry@golfsky.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–16 myymäläpäällikkö Jaana Heikkinen, p. 044 5456 569.  

______________________________________________________________________________________________

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille.

Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, -välineistä, -treeneistä, -tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

VISIO - Haluamme olla Suomen suosituin tapa harrastaa golfia ​

MISSIO - On tuottaa asiakkaan odotukset ylittäviä golfpalveluja

ARVOT - Pelaajalähtöisyys, innovatiivisuus, rohkeus