Hyppää pääsisältöön

Rekry

 #golfsky #kurkgolf #hillsbygogolf #gogolfisosaari #gogolftravel #gogolfrange #gogolffi #golftapahtumat #welovegolf

Mikä GoGolf?

GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations sekä alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky.


AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme Caddiemasteria kentillemme

Meillä on töissä iso joukko alan ammattilaisia, mutta kasvamme niin kovaa vauhtia, että tarvitsemme lisää väkeä GoGolf Operationsin tiimiimme! Avoinna nyt paikka caddiemasterille Uudellamaalla (mm. Vihdissä ja Kirkkonummella) sijaitsevien kenttiemme asiakaspalvelussa.

Mitä caddiemasterin tehtäviin kuuluu? Olet se iloinen asiakaspalvelija, jonka hymyn asiakas kohtaa vastaanotossamme ensimmäisenä ennen pelikierrostaan. Vastaat ajanvaraukseen liittyvistä toiminnoista ja autat asiakkaita heidän kysymyksissään. Avustat lisäksi vastaanoton yhteydessä toimivien ravintoloiden tehtävissä. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin aukiolomme puitteissa (klo 7–20) ja työvuoroja on keskimäärin 2–4 viikossa. Työt alkavat viimeistään elokuussa ja jatkuvat pitkälle syksyyn: työ sopii erinomaisesti vaikkapa välivuottaan viettävälle opiskelijalle. Julkiset kulkuyhteydet monille kentille ovat huonot, joten otathan kulkemisen huomioon paikkaa hakiessasi.

Meillä on mahtava tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti ammattimaiseen, mutta rentoon joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on ehdottomasti hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme caddiemasterin työssä tarvittavan osaamisen.  

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää viimeistään 8.8.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Tuomas Snäkin, tuomas.snakin@gogolf.fi

Etsimme kentänhoitajaa Peuramaa Golfiin

Avoinna nyt paikka kentänhoitajalle Peuramaa Golfissa. Peuramaa Golf on Kirkkonummen Porkkalassa sijaitseva 45-reikäinen suosittu golfkeskus.

Tarjoamme kentillämme erinomaiset puitteet sekä ammattimaisen, mutta rennon ja intohimoisen otteen kentänhoitoon. Meillä on hyvä tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi ja viihdyt ulkotöissä, tämä voisi olla sinun juttusi! Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa aamuvuorossa. Kesällä työt aloitetaan aamuvarhain ennen pelaajia. Työ alkaa pikaisesti ja jatkuu kesän loppuun. Julkiset kulkuyhteydet alueelle ovat huonot, joten otathan tämän huomioon paikkaa hakiessasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää viimeistään 15.8.2021.


Etsimme nyt asiakaspalvelijoita toimipisteisiimme

Avoinna nyt paikkoja asiakaspalvelussa sekä sisäharjoittelukeskuksessamme (GoGolf Lounge, Espoo Kera) että harjoitusalueillamme (Mega Range, Viinikkala Vantaa ja GoGolf Range, Leppävaara Espoo).
 
Mitä tehtäviin kuuluu? Olet se iloinen asiakaspalvelija, jonka asiakas kohtaa saapuessaan harjoituspaikkaamme. Vastaat harjoittelutuotteiden myynnistä sekä kunnossapidollisista työtehtävistä asiakaspalvelun ohella. Työtä tehdään sekä arkisin että viikonloppuisin aukiolojemme puitteissa (klo 8–22) ja työtuntimäärä on neuvoteltavissa (10–37,5 h/vk). Työt alkavat viimeistään syyskuussa ja jatkuvat vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin.
Meillä on mahtava tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettu tyyppi, sovit varmasti ammattimaiseen, mutta rentoon joukkoomme! Kielitaidosta ja asiakaspalvelukokemuksesta on
ehdottomasti hyötyä tehtävässä, mutta koulutamme työssä tarvittavan osaamisen.
 
Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää viimeistään 29.8.2021.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jesper Räsänen, p 050 560 6980.


AVOIMET TYÖPAIKAT GOLF SKY
 

Etsimme nyt sekä myyjää että maila-asiantuntijaa Tampereen Golf Sky -myymäläämme

Tarjoamme asiakkaillemme parempia golfkokemuksia. Henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ja parhaat varusteet, jotta he voivat keskittyä pelaamisen iloon. Golf on intohimomme: koulutettu henkilökuntamme tarjoaa jatkuvasti ajantasaisen tuotetiedon ja parhaan palvelun lajin harrastajille. Teemme yhteistyötä johtavien tavarantoimittajien kanssa. 

Myyjänä olet toteuttamassa parasta palvelua asiakkaillemme. Keskeinen osa palveluamme on mailamitoitus eli ns. fittaus (custom fit), jonka avulla löydämme juuri oikeat välineet pelaajan tarpeeseen. Työskentelet sitten myyjänä tai sekä myynnissä että fittauksessa, tulet osaksi mahtavaa tiimiämme: meillä on rento ja hauska ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki! Palvelemme asiakkaitamme myymälämme aukiolojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja aloitusajankohta on sovittavissa.  

Mitä odotamme sinulta? Erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemminkin myyntitehtävissä. Eduksesi on golf-välineiden tuntemus ja aikaisempi kokemus kaupan alalta. Fittaajana eli maila-asiantuntijana työskentely edellyttää joko aikaisempaa kokemusta mitoituksesta tai esim. pelaajataustalla hankittua välineosaamista. Odotamme sinun olevan energinen ja positiivinen tiimikaveri! 

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae siinä tapauksessa tehtävää lähettämällä hakemuksesi 10.10.2021 mennessä: rekry@golfsky.fi. Kirjaa hakemukseen, kumpaa tehtävää olet hakemassa (myyjä/maila-asiantuntija). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä. Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 10–16 Tampereen myymäläpäällikkö Jaana Heikkinen, p. 044 5456 569.  Etsimme myyjää/maila-asiantuntijaa Espoon Golf Sky -myymäläämme

Tarjoamme asiakkaillemme parempia golfkokemuksia. Henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ja parhaat varusteet, jotta he voivat keskittyä pelaamisen iloon. Golf on intohimomme: koulutettu henkilökuntamme tarjoaa jatkuvasti ajantasaisen tuotetiedon ja parhaan palvelun lajin harrastajille. Teemme yhteistyötä johtavien
tavarantoimittajien kanssa. 

Myyjänä olet toteuttamassa parasta palvelua asiakkaillemme. Keskeinen osa palveluamme on mailamitoitus eli ns. fittaus (custom fit), jonka avulla löydämme
juuri oikeat välineet pelaajan tarpeeseen. Palvelemme asiakkaitamme myymälämme aukiolojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä. Työskentelet osana mahtavaa tiimiämme: meillä on rento ja hauska ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki! Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja toivomme sinun aloittavan työskentelyn jo elokuussa.  


Mitä odotamme sinulta? Fittaajana eli maila-asiantuntijana työskentely edellyttää joko aikaisempaa kokemusta mitoituksesta tai esim. pelaajataustalla hankittua välineosaamista. Erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemminkin myyntitehtävissä. Odotamme sinun olevan energinen ja positiivinen tiimikaveri! Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae siinä tapauksessa tehtävää lähettämällä hakemuksesi 15.8.2021 mennessä: rekry@golfsky.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä. Lisätietoja tehtävästä antaa
Espoon myymäläpäällikkö Tarja Allen, p. 040 5096 136.

 

Etsimme myyjää Turun Golf Sky- myymäläämme 

Tarjoamme asiakkaillemme parempia golfkokemuksia. Henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme autamme asiakkaitamme löytämään oikeat ja parhaat varusteet, jotta he voivat keskittyä pelaamisen iloon. Golf on intohimomme: koulutettu henkilökuntamme tarjoaa jatkuvasti ajantasaisen tuotetiedon ja parhaan palvelun lajin harrastajille. Teemme yhteistyötä johtavien tavarantoimittajien kanssa. 

Myyjänä olet toteuttamassa parasta palvelua asiakkaillemme. Palvelemme asiakkaitamme myymälämme aukiolojen mukaisesti viikon jokaisena päivänä. Työskentelet osana mahtavaa tiimiämme: meillä on rento ja hauska ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki! Työtä on tarjolla n. 20 h viikossa ja toivomme sinun aloittavan työskentelyn jo elokuussa.  

Mitä odotamme sinulta? Erinomainen asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi ja olet työskennellyt aikaisemminkin vastaavissa myynti- tai asiakaspalvelutehtävissä. Eduksesi on aikaisempi kokemus ja tuotetuntemus urheilutekstiileistä. Myös golftaustasta on hyötyä tehtävässä. Odotamme sinun olevan energinen ja positiivinen tiimikaveri! 

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae siinä tapauksessa tehtävää lähettämällä hakemuksesi 15.8.2021 mennessä: rekry@golfsky.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten kannattaa toimia viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun myymäläpäällikkö Jussi-Pekka Mäki, p. 045 630 3097.

______________________________________________________________________________________________

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille.

Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, -välineistä, -treeneistä, -tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

VISIO - Haluamme olla Suomen suosituin tapa harrastaa golfia ​

MISSIO - On tuottaa asiakkaan odotukset ylittäviä golfpalveluja

ARVOT - Pelaajalähtöisyys, innovatiivisuus, rohkeus