Hyppää pääsisältöön

Rekry

 #golfsky #kurkgolf #golfresepti #gogolfrange #gogolffi #golftapahtumat #welovegolf

Nyt haetaan

Huoltopäällikköä ja kentänhoitajia, GoGolf Operations

GoGolf Operations hakee huoltopäällikköä ja kentänhoitajia.

GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija ja GoGolf Operations omistaa tai operoi jo kuutta golfkenttää ja harjoitusaluetta. Hoidamme ensi kaudella lähes sataa omaa viheriöä ja tarjoamme asiakaskentille kentänhoidon erikoistoimepiteiden urakointia sekä kentänhoidon konsultointia.

Meillä on töissä iso liuta alan ammattilaisia ja laajenemisen myötä vahvistamme tiimiä.
Mikäli sinulla pysyvät työkalut kädessä, tykkäät korjata koneita, etkä pelästy kiinteistötraktorin sähkökaaviota ja vianetsintää niin hae meille hommiin! Mikäli et ole huoltohallin Kingi, mutta elät ja hengität golfia ja kentänhoitoa, niin hae meille kentänhoidon erilaisiin tehtäviin.

GoGolf-kentät Hills By GoGolf ja Kurk Golf hakevat monenlaisiin tehtäviin ja eripituisiin työsuhteisiin useita kausiapulaisia tulevalle kaudelle 2021.

Hills By GoGolf on yksi Suomen suurimmista golfkeskuksista ja Kurk Golf on taatusti Suomen hauskin golfkenttä. Haemme monelaisiin tehtäviin ja eripituisiin työsuhteisiin useita kausiapulaisia kentällemme. Mikäli olet reipas, omatoiminen ja viihdyt hyvin ulkotöissä niin tämä paikka voisi olla oikea juuri sinulle. Aiempi työkokemus vastaavanlaisissa tehtävissä, sekä ajokortti luetaan eduksi. 

Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa aamuvuorossa. Kesällä työt aloitetaan aamuvarhain ennen pelaajia. Julkiset kulkuyhteydet alueelle ovat huonot.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin laitathan kirjallisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@gogolf.fi.

Lisätietoja antavat:

Juuso Rajasvuo
juuso@gogolf.fi
Tekninen johtaja

Tomi Laaksonen
tomi.laaksonen@gogolf.fi
Pääkenttämestari
 

Haemme kausityöntekijöitä GoGolf-kentille kaudelle 2021

Haemme iloiseen ja osaavaan tiimiimme kausityöntekijöitä golfkaudelle 2021. Aiemmat kokemukset vastaavista tehtävistä ovat aina eduksesi, mutta taustallasi ja koulutuksellasi ei ole merkitystä. Asenne ratkaisee. 

Kurk Golf on taatusti Suomen hauskin golfkenttä ja se sijaitsee Kirkkonummen Evitskogissa. Lisätietoja löydät 👉  www.kurkgolf.fi

Hills by GoGolf on yksi Suomen suurimmista golfkeskuksista Vihdin Jokikunnalla. Tutustu kenttään tarkemmin  👉 www.hillsgolf.fi

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae rohkeasti tai vinkkaa mielestäsi tehtävään sopiva kaveri. Vinkin antaja palkitaan 100 euron lahjakortilla klubiravintolaamme, mikäli päädymme palkkaukseen. 

Nyt haemme sekä Kurkiin että Hillsiin:

CADDIEMASTEREITA

Kohtaat asiakkaamme ensimmäisenä, kun he innokkaana ovat aloittamassa päivän golfkierrostaan. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että he pääsevät ykköstiille positiivisella mielellä ja saavat aloittaa kierroksensa suunnittelemassaan aikataulussa. Annat palvelumme laadulle kasvot ja hymyn. Varauduthan vuorotyöhön joustavasti aukioloaikojemme (klo 8-22) puitteissa huhtikuusta lokakuuhun.

Mitä pitää osata:

- Golfkentän ajanvarauksen periaatteet ja siihen liittyvät työkalut

- Kassa- ja maksupäätteiden käyttö

- Anniskelu- ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta pystyt suorittamaan ne myös työn ohessa

- Sosiaaliset taidot - ennen kaikkea olet huikea tyyppi ja kanssasi on kivaa ja inspiroivaa työskennellä.

- Kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) on myös eduksesi

RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ

Haemme kesäkaudelle tarjoilijoita, ravintola- ja keittiöapulaisia sekä kokkeja ravintolamme aukioloaikojen puitteissa joustavasti huhtikuun ja lokakuun väliselle ajalle. Varauduthan vuorotyöhön joustavasti aukioloaikojemme (klo 8-22) puitteissa.

Ravintolamme on golfklubin sydän. Pelikierroksen onnistumiset saavat siivet ja pettymykset huuhtoutuvat unholaan ravintolamme annosvalikoiman ja kylmän hanaoluen myötä. Tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaamme palvelukokemus säilyy ensiluokkaisena ja positiivisena koko vierailun ajan myös pelikierroksen jälkeen. Ravintolamme ovat niittäneet mainetta myös golfin ulkopuolella, joten asiakkaanasi saattaa olla muitakin kuin golfareita. 

Mitä pitää osata:

- Kokemus ravintola- ja keittiötyöstä on ehdottomasti eduksesi, mutta tärkeintä on palveluasenne ja kykysi saada hymy asiakkaan huulille

- Anniskelu- ja hygieniapassi ovat eduksi, mutta pystyt suorittamaan ne myös työn ohessa

- Sosiaaliset taidot - ennen kaikkea olet huikea tyyppi ja kanssasi on kivaa ja inspiroivaa työskennellä.

- Kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) on myös eduksesi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si petsku@gogolf.fi. Kirjoita hakemukseesi selkeästi myös mihin tehtävään ja kummalle kentälle olet hakemassa. Täytämme tehtäviä sitä mukaa, kun sopivia henkilöitä löytyy.
HAEMME CALL CENTER -HENKILÖITÄ ASIAKASPALVELUUN

GoGolf Operations on osa GoGolf-perhettä ja omistaa tai operoi jo kuutta golfkenttää ja harjoitusaluetta. Palvelumme tehostamiseksi haemme nyt uuteen perustettavaan call center-yksikköömme työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin.  

Call Center tulee tukemaan kaikkien GoGolf-lokaatioiden asiakaspalvelua, mm. ajanvarausten hallinnan osalta. Siksi aiempi kokemus esim. caddiemaster-tehtävistä on ehdottomasti eduksesi.

Mitä edellytämme sinulta:

- Paineensietokykyä nopeatempoisessa työympäristössä

- Kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita

- Kykyä hallita useita eri järjestelmiä ja työkaluja

-Ymmärrystä golfkenttien palvelumallista

- Kielitaito suomi, ruotsi, englanti on eduksesi

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV jenni@gogolf.fi. Paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Tällä hetkellä ei muita avoimia työpaikkoja

Voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen rekry@gogolf.fi.


GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille.

Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, -välineistä, -treeneistä, -tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

VISIO - Haluamme olla Suomen suosituin tapa harrastaa golfia ​

MISSIO - On tuottaa asiakkaan odotukset ylittäviä golfpalveluja

ARVOT - Pelaajalähtöisyys, innovatiivisuus, rohkeus