Hyppää pääsisältöön

Rekry

Suomen suurin golfrekry! #golfsky #kurkgolf #golfresepti #gogolfrange #gogolffi #welovegolf

GoGolf on Suomen nopeimmin kasvava golftoimija – hae mukaan!

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille.

Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, -välineistä, -treeneistä, -tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

VISIO - Haluamme olla Suomen suosituin tapa harrastaa golfia ​

MISSIO - On tuottaa asiakkaan odotukset ylittäviä golfpalveluja

ARVOT - Pelaajalähtöisyys, innovatiivisuus, rohkeus

Nyt haetaan 👇

Golf Sky

Golf Sky hakee Controlleria!

Tehtävänäsi on tukea talouden osaamisellasi liiketoimintaamme. Sinulla on taito analysoida ja kommunikoida keskeisiä liiketoimintaamme vaikuttavia asioita, toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon kanssa ja autat päätöksenteossa vahvalla talousosaamisellasi. Kehität raportointia ja taloudellista suunnittelua ohjaamisen ja päätöksenteon tueksi. Olet mukana ylimmän johdon sekä hallituksen raportoinnissa, investointihankkeissa ja liiketoiminnan kehitysprojekteissa.

Edellytämme sinulla olevan kokemusta sisäisestä laskennasta ja controllerin tehtävistä (n. 3-5 vuotta) ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset excelin käytön ja osaat hyödyntää raportointijärjestelmiä. IFS:n tuntemus on etu. Olet aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on vahva kiinnostus liiketoiminnan kehittämiseen ja kyky kommunikoida ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi. 

Tehtävän hoidossa ketjumaisen ja/tai palveluliiketoiminnan tuntemus on etu. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta myös ulkomailla. Englannin kielen taitosi on hyvä. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

Työpisteesi on Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Tampereella sinulle sopivimman paikan mukaan.

Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Golf Sky CEO Mikko Asonen. Mikon tavoitat sähköpostilla mikko@golfsky.fi.  Soittoajat sovittavissa erikseen. 

#Helsinki #Tampere #Espoo #Vantaa #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #RaporttiiPukkaa

Golf Sky

Golf Sky hakee välinemyyjiä eri paikkakunnille!

Lähde mukaan taivaalliseen tiimiimme! Golf Sky etsii golfvälinemyyjiä Espoon, Vantaan, Nokian ja Hämeenlinnan myymälöihin. Työpaikkoja on tarjolla eri paikkakunnilla. 

Etsimme sinua, joka haluat tarjota asiakkaillemme huippuluokan asiakaspalvelua. 

Olet myyntihenkinen, energinen sekä sitoutunut työhösi. Osaamiseesi kuuluu myös itsenäisesti kassapäätteellä toimiminen ja muiden tietokoneohjelmien käyttö sujuvasti. Tuntemus tekstiileistä ja golftuotteista sekä oma golfharrastus on aina plussaa, mutta voimme myös perehdyttää sinut tehtäviin. 

Tarjoamme sinulle nuorekkaan tiimin, mahdollisuuden kehittyä urallasi, sekä mahdollisuuden päästä työskentelemään vaihtelevissa työtehtävissä. 

Hakemukset voit lähettää suoraan rekry@gogolf.fi

#Tampere #Espoo #Vantaa #Golffi #GoGolffi #Golfsky #Rekry #KylKauppaKäy

Mailapoika! Seuratyöntekijä! Koutsi! Tapahtumavetäjä - Golfin Moniottelija Kurkiin!

Haemme Kurkiin golfiin todellista Moniottelijaa! Haluat olla rakentamassa ja kehittämässä yhdessä kanssamme rentoa ja aktiivista uudenlaista golfyhteisöä, pidät esiintymisestä ja sosiaalinen media on sinulle tuttu. Rooli kuin rooli, olet valmiina tarttumaan duuniin kuin duuniin. Näitä voivat olla vaikka otsikossa mainittu. Päämääräsi on rakentaa Kurkiin mahdollisimman rento, hauska ja aktiivinen ilmapiiri.

Työskentelet yhdessä tiiviin porukan kanssa, pidät opettamisesta, mutta sinulla ei ole PGA pron pätevyyttä. Mieluummin vaikka jumppamaikan. Työskentelet kesäaikaan Kirkkonummella Suomen rennoimmalla golfkentällä Kurkissa ja talvella voit opettaa golfia pk-seudulla, toimia matkanvetäjänä matkoilla tai mahdollisesti työskennellä välinekaupan parissa. Työnkuvasi muodostuu oman osaamisesi ja vahvuuksien pohjalta.  Voit työskennellä yrittäjämäisesti oman yhtiösi kautta tai palkoillisena. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille: rekry@gogolf.fi

#Kurkgolf #GoGolffi #Golffi #moniottelija #bikinigolf #äijägolf #koutsi #PuitaUuniin

Matkamyyjä

Golfresepti on suomalainen golfmatkajärjestäjä, joka järjestää golfmatkoja ympäri maailman. Hiljattain olemme aloittaneet myös projektin nimeltä Play Golf In Finland yhdessä Suomen Golfliiton ja Visit Finlandin kanssa.

Etsimme tiimiimme uutta matkatoimistovirkailijaa myynti- ja asiakaspalvelutiimiimme.

Sinä olet: 

 • Kokenut myynti- ja asiakapalvelutyössä
 • Erittäin kiinnostunut golfista
 • Sujuva englannin ja suomen kielen taito, toivottavasti myös ruotsin ja saksan kielen taito
 • Olet vahvasti tiimipelaaja
 • Suhtaudut intohimoisesti myyntiä kohtaan. Saat kiksejä onnistumisista palvelllessasi ihmisiä kasvokkain, puhelimitse, chatin kautta tai vaikkapa videolla
 • Asut pääkaupunkiseudulla tai olet halukas työskentelemään Helsingin keskustassa sijaitsevalla toimistollamme
 • Olet systemaattinen, organisointikykyinen ja keskittynyt toimistotyössä

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 25.11.2019 COO Jenni Viinikalle, jenni.viinikka@golfresepti.fi tai ota yhteyttä LinkedInin kautta.

#GolfTravel #Golfresepti #GoGolffi #Golfmatka #PlayGolfInFinland #EnsiLumiaOdotellessa

Myyjiä, tuottajia ja johtaja

GoGolf etsii perheeseensä

 • Mediamyyjä
 • Sisällöntuottaja
 • Graafikko
 • Mediatuottaja
 • Teknologiajohtaja 


Kiinnostaako työ ostovoimaisen kohderyhmän kanssa? Etsimme kasvavaan joukkoomme Helsingin keskustaan media-alan osaajia. Raikkaan kaupallinen ote ja media-alan kokemus lasketaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. 

Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää 26.9. mennessä osoitteeseen:  rekry@gogolf.fi   

Lisätietoja tehtävästä antaa GoGolfin CEO Mikael Hästbacka. Mikaelin tavoitat sähköpostilla mikael@gogolf.fi  Soittoajat sovittavissa erikseen.