Hyppää pääsisältöön

Rekry

 #golfsky #kurkgolf #golfresepti #gogolfrange #gogolffi #golftapahtumat #welovegolf

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsimme kentänhoitajaa Peuramaa Golfiin

GoGolf on Suomen suurin golf-alan toimija, joka tarjoaa uudenlaisen tavan harrastaa golfia. GoGolf tarjoaa alan parhaat palvelut: pelaajille avautuvat joustavasti monien eri kenttien viheriöt sekä kaikki golfiin liittyvät tuotteet ja palvelut. GoGolf on Suomen aktiivisin golfmedia ja golfin harrastamisen verkkokauppa. GoGolf Groupiin kuuluvat golfkenttiä, harjoitusalueita ja yli sataa viheriötä operoiva GoGolf Operations, alan parhaan tuotevalikoiman sekä myymälöissä että verkkokaupassa tarjoava Golf Sky, sekä alan parhaat matkat tarjoava golfmatkatoimisto GoGolf Finland.

Meillä on töissä iso joukko alan ammattilaisia, mutta kasvamme niin kovaa vauhtia, että tarvitsemme lisää väkeä GoGolf Operationsin tiimiimme! Avoinna nyt paikka kentänhoitajalle Peuramaa Golfissa. Peuramaa Golf on Kirkkonummen Porkkalassa sijaitseva 45-reikäinen suosittu golfkeskus.

Tarjoamme kentillämme erinomaiset puitteet sekä ammattimaisen, mutta rennon ja intohimoisen otteen kentänhoitoon. Meillä on hyvä tekemisen meininki, joten mikäli olet aktiivinen tyyppi ja viihdyt ulkotöissä, tämä voisi olla sinun juttusi! Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin pääasiassa aamuvuorossa. Kesällä työt aloitetaan aamuvarhain ennen pelaajia. Työ alkaa pikaisesti ja jatkuu kesän loppuun. Julkiset kulkuyhteydet alueelle ovat huonot, joten otathan tämän huomioon paikkaa hakiessasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä meille siinä tapauksessa hakemus sähköpostitse rekry@gogolf.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea! Hae tehtävää viimeistään 30.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa kenttämestari Pavel Wasalski, p. +358 40 412 8528. 


GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golfpalveluja pelaajille.

Haluamme tarjota parasta mahdollista golfia, oli kyse sitten golfmatkoista, -välineistä, -treeneistä, -tapahtumista tai peruskesäpäivästä golfkentällä. 

VISIO - Haluamme olla Suomen suosituin tapa harrastaa golfia ​

MISSIO - On tuottaa asiakkaan odotukset ylittäviä golfpalveluja

ARVOT - Pelaajalähtöisyys, innovatiivisuus, rohkeus