Hyppää pääsisältöön
Ottaako Kurt Kitayama jo kauden kolmannen voittonsa tällä viikollla?
Getty Images

Ranskan avointen kolmas kisapäivä käynnissä – vielä ehdit osallistua European Tour -veikkaukseen

Ranskan avointen kolmas kierros on käynnissä. Kolmen reiän jälkeen kärjessä on kaksi pelaajaa: Nicolas Colsaerts ja Kurt Kitayama. Suomalaispelaajien kierroksen alku olisi voinut olla parempi.

Ranskan avointen kolmas kilpailupäivä on käynnissä ja kärjessä ovat pitkänhuiskea belgialainen Nicolas Colsaerts ja lyhyenläntä yhdysvaltalainen Kurt Kitayama, joilla on kolmen reiän jälkeen lyönnin kaula toisena oleviin eteläafrikkalaisiin Georg Coetzeehen ja Thomas Aikeniin.

Nelikko on varmasti vahvoilla huomennakin, mutta mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu, sillä viiden lyönnin sisällä on yhteensä 15 pelaajaa.

Valitettavasti yksikään heistä ei tule Suomesta. Kahden kierroksen jälkeen hyvissä asemissa ollut Kalle Samooja on pelannut viisi reikää, mutta tuplabogeyllä aloittanut turkulainen on pudonnut sijalle 32.

Samoojan yhteistulos on tällä hetkellä -1 eli hän on kärkeä kahdeksan lyöntiä perässä. Toisaalta reikiä on vielä kosolti jäljellä. Ryder Cupista tuttu Le National -kenttä on myös paha pala purtavaksi, joten huippuonnistumisella se tarjoaa mahdollisuuden kivuta merkittävästi tulosluettelossa.

Tapio Pulkkasen tilanne näyttää sen sijaan heikolta. Tulospalvelun mukaan hän teki 13. reiällä (Pulkkasen päivän neljäs ja par 4) lumiukon eli kahdeksikon, mikä pudotti hänet koko kilpailun viimeiseksi. Pulkkasen yhteistulos on nyt +4.

GoGolfilla on tuttuun tapaan käynnissä voittajaveikkaus, jonka palkintona on tällä viikolla Odysseyn Stroke Lab -putteri. Voittajan lisäksi kysymme myös voittotulosta suhteessa pariin. Putteri arvotaan kaikkien oikein tai lähimmäksi vastanneiden kesken.

Voit osallistua kilpailuun täyttämällä alla olevaan lomakkeen. Vastausaikaa on lauantaihin 19.10. klo 15.30 asti. 

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä

GoGolf suosittelee