Hyppää pääsisältöön

GoGolf Range Leppävaara

Tervetuloa GoGolf Rangelle!

Uusi GoGolf Range sijaitsee loistavalla paikalla Leppävaarassa, vain 400 metrin päässä kauppakeskus Sellosta. Meiltä löydät yli 70 lyöntipaikkaa, huippulaadukkaat Srixonin rangepallot, golfopetusta ja paljon tapahtumia GoGolf-hengessä! Rangelta löydät Golf Skyn demomailoja ja tarjouksia. 

Päivässä Golfariksi Leppävaarassa!

GoGolf tuo Leppävaaraan Päivässä Golfariksi -kurssinsa. Täällä pääset 59 euron hintaan sytyttämään kipinän ja rakastumaan golfiin. Huikeat opettajamme opettavat sinulle golfin alkeet, tämän jälkeen sinulla on riittävät eväät lähteä oppimaan lisää ja aloittamaan uusi ihana harrastus! Kursseja vedetään monta kertaa viikossa ja tänne ovat tervetulleita kaikki Lapsista aina mummoihin saakka. Kynnystä tai vaatimuksia ei meillä ole, kunhan olet innoissasi oppimassa uutta!  Kurssilla suoritat samalla Green Cardin ja me opastamme sinut alkuun golffarin polulla. 

GoGolf-jäsenet saavat -30 % alennuksen kaikista rangetuotteista

Nyt GoGolf-jäsenyyden ostajille kaupan päälle myös GoExpo Golf -messulippu (arvo 16 €)

Range-edun lisäksi jäsenetuja vuonna 2019 ovat mm. 

  • GoGolf Guide green fee -edut
  • Fennian hole in one -vakuutus
  • GoGolf-lehden vuosikerta (4 lehteä) 
  • Lisäksi tulossa myös Golfreseptin etuhintaiset golfmatkat sekä Golf Skyn väline-edut

GoGolf-jäsenyyden hinta 25 €.

Jos et vielä ole GoGolfin jäsen, voit liittyä jäseneksi täältä. 

GoGolf

Koutsit Paikalla!

Olemme Kaikille Koutseille avoin range! Tarjoamme aloituspakettia kaikille koutseille, jonka jälkeen olet oikeutettu käyttämään rangea omana opetuspaikkanasi. Jos koti on lähempänä kuin oman koutsin kenttä, treenit voit järkätä myös meillä Leppävaarassa!

Golf Sky Demo Range ja Pro Shop

Meillä pääset testaamaan mailoja ja välineitä, Golf Skyn asiantuntijat opastavat sinua myös teemapäivinä välineiden hankinnassa. Tuomme valikoimaamme mahdollisuuksien mukaan saataville ja autamme kaikkia aloittelijoista huippuammattilaisiin!