Hyppää pääsisältöön
Sand Valley on upealla tavalla erilainen goflkenttä.
Satu Eckhardt

Pyrähdys Puolassa

Sand Valley sopii erinomaisesti syksyisen viikonloppumatkan kohteeksi.

Sand Valley on kunniaa ja mainetta niittänyt golfresortti Gdanskin lähettyvillä. Lokakuun aurinkoisena päivänä kenttä loisti kauniissa ruskavärityksessä rauhallisessa maalaisympäristössä.

Tillanderin ja Ristolan suunnittelema linkskenttä muistuttaa Pärnu Baytä Virossa, tosin ilman meren läheisyyttä. Tarjolla on vain muutama vesieste, mutta joutomaata ja hiekkaa sitäkin enemmän. Tilaa kyllä löytyy lyönnille, mutta Sand Valleyn haasteellisuus piileekin sen greeneissä. Kaikki viheriöt ovat korotettuja, valtavan kokoisia ja erittäin vaihtelevia muodoiltaan.

mökin-olohuone-(1).jpg

Sand Valleyn läheisyydessä olevat mökit ovat ylellisesti varustettuja.
Sand Valleyn läheisyydessä olevat mökit ovat ylellisesti varustettuja.
Satu Eckhardt

Sand Valley tarjoaa erilaisia ja edullisia stay and play -paketteja. Klubitalon läheisyydestä löytyy toistakymmentä ylellisesti varusteltua villaa. Talot ovat erittäin tilavia ja modernisti sisustettuja. Klubitalossa toimiva ravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan sekä illallisen skandinaaviseen makuun. Sand Valleyn suurin asiakaskunta muodostuukin ruotsalaisista golfareista. Suomalaiset ovat hyvinä kakkosina, norjalaisten, islantilaisten sekä tanskalaisten seuratessa perässä.

Resortin läheisyydestä ei juuri löydy mitään, joten se soveltuu mainiosti täydelliseen irtiottoon maailmanmenosta golfiin keskittyen. Jos kaipaa muuta menoa ja meininkiä, niin ratkaisuksi löytyy vartin ajomatkan päästä Elbagin kaunis kaupunki ravintoloineen ja nähtävyyksineen.

TJ-Antti-Pohjonen.jpg

Toimitusjohtaja Antti Pohjonen pitää yllä postiivista fiilistä resortissa.
Toimitusjohtaja Antti Pohjonen pitää yllä postiivista fiilistä resortissa.
Satu Eckhardt

Sand Valleyn ehdoton valttikortti on sen asialleen omistautunut henkilökunta. Palvelu on erittäin ystävällistä ja auttavaista. He saavat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi.

Sokerina pohjalla on tietysti suomalainen Antti Pohjonen, joka isännöi koko Sand Valleytä. Hauska, rento ja seurallinen mies viihtyy ja viihdyttää asiakkaita luoden kotoisan tunnelman ympärilleen.

GoGolf suosittelee