Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Tiger Woods on tehnyt viime viikot kovasti töitä puttipelin kanssa.
Getty Images

Puttiongelmista kärsinyt Tiger Woods käyttää eri putteria harjoituksissa kuin kisassa

Tiger Woods on lyönyt palloa hyvin, mutta puttipeli on tökkinyt. US Openia edeltävässä lehdistötilaisuudessa Woods kertoi, kuinka hän on valmistautunut kisaan.

Kaksi viikkoa sitten Tiger Woods esitteli kilpailun parasta pallonlyömistä, mutta oli suorastaan surkea griineillä. 

Legenda teki siitä yksinkertaisen johtopäätöksen ja kertoi tiistaina lehdistön edessä lisänneensä toistojen määrää puttiharjoittelussa.

"Oli vain lyötävä paljon putteja ja tehtävä tarvittava työ, nyt lyönti tuntuu hyvälle", Woods sanoi.

Tiger kertoi käyttävänsä harjoittelussa kantakiinnitteistä putteria saadakseen tunteen mailan kärjen aukeamisesta ja sulkeutumisesta. Tämän jälkeen oma kisaputteri tuntuu heiluvan paremmin. 

Kentän griinit ovat poa annua -ruohoa, joka on Suomessakin useimmilla kentillä käytössä oleva ruoholaatu. Woods kertoo ruohon tuottavan hieman epätasaiset puttipinnat, joihin hän on kyllä tottunut. 

Tiger yöpyy kilpailun aikana 20 miljoonan dollarin jahdillaan ja näin pystyy välttämään Long Islandin ruuhkat. Pahimmassa tapauksessa ajomatka hotelleilta voi kestää jopa 2,5-3 tuntia.

Woods on ollut tyytyväinen pelin kehitykseen kauden aikana, sillä pelkkä pelaaminen tuntui ajoittain mahdottomalta ajatukselta. Hän on ollut innoissaan kärkikahinoihin pääsystä mutta hieman pettynyt kilpailujen lopetuksiin.

Neljä vuotta kestäneiden selkävaivojen jälkeen Woods kuitenkin nauttii jo pelkästä elämänlaadustaan. Se, että Tiger pystyy yhä lyömään palloa maailmanluokan tasolla on suuri bonus. 

Tässä Tiger Woodsin lehdistötilaisuus kokonaisuudessaan:

Tiger Woods Press Conference

US Openin näyttää suorana lähetyksenä Viasat ja Viaplay. Selostajana toimii Nikke Tyry ja kommentaattorina Antti Vaalas.

GoGolf suosittelee