Pulkkanen ja Kakko Janneniska Championshipin voittoon: ”Pulkkasen spooni vikalla yksi seksikkäimmistä golflyönneistä, jonka olen ikinä nähnyt”

Roope Kakko ja Tapio Pulkkanen voittivat Ringside Golfissa tonnin mieheen.

Ringsidessa pelattu parikilpailu keräsi nimekkään joukon osallistujia.

Tapio Pulkkanen vietti helatorstaina 30-vuotissyntymäpäiviään golfin parissa Janneniska Championshipissä. Hän osallistui Ringside Golfissa pidettyyn parikilpailuun Roope Kakon kanssa, ja kaksikko voitti kisan jännittävien vaiheiden jälkeen.

Kilpailussa pelattiin ensin 18 reikää kolmessa eri pelimuodossa: scramble, bestball ja foursome. Sen jälkeen 12 parasta pelaajaa jatkoi viiden reiän ”toiselle kierrokselle”, joka pelattiin foursomena eli pelaajat löivät palloa vuorotellen.

Ensimmäisen kierroksen kaksikko Kakko-Pulkkanen pelasi viisi alle parin, mutta lopussa se oli pitelemätön. Miehet pelasivat viisi reikää neljä alle parin vieden kisan kahden lyönnin erolla tuloksella -9.

Kaksikolla oli päätösreiällä mahdollisuus päättää kisa eagleen, kun Pulkkanen löi käsittämättömän spoonin vajaasta 220 metristä kovaan vastatuuleen kahteen metriin, mutta Kakko ei saanut eagle-puttia upotettua.

”Pulkkasen spooni vikalla on yksi seksikkäimmistä golflyönneistä, mitä olen livenä ikinä nähny”, kuvaili lyöntiä GoGolfin Tuomas Tyry, joka pelasi viisi viimeistä reikää samassa ryhmässä Pulkkasen ja Kakon kanssa.

Kakkossijan jakoivat Krista Bakkerin ja Tommy Gulinin muodostama joukkue sekä Peter Erofejeffin ja Mikael Salmisen tiimi. He päätyivät tulokseen -7.

18 reiän jälkeen kärjessä oli kaksikko Casper SimbergLauri Ruuska, joka jakoi lopulta viidettä sijaa.