Hyppää pääsisältöön

Pula Golf

Pula Golf sijaitsee yhdellä Mallorcan saaren kauniimmista paikoista.

Pula Golf, Mallorcalainen aikamatka

Pula Golf Resort sijaitsee Mallorcan saarella, Espanjassa. Sanotaan, että matkustaminen Pula Golfiin on kuin matkustaisi ajassa taaksepäin, mutta kaikilla nykyajan mukavuuksilla. Hotellin ja klubitalon nykyiset tilat sijaitsevat 1500-luvulta peräisin olevassa majatalossa, jossa vieraat otetaan vastaan mallorcalaisella vieraanvaraisuudella.

Lähistöltä löytyy upeita hiekkarantoja, kuten kolmen kilometrin päästä sijaitseva Port Verdin ranta. Pula Golf sopii erityisesti yksilöllisyyttä arvostavalle golfarille, joka pitää siitä, että kaikki tarvittava on lähellä. Klubitalona toimivasta päärakennuksesta löytyy ravintola, baari ja spa-osasto palveluineen.

Läheinen Cala Millorin kylä sijaitsee yhdellä saaren hienoimmista rannoista. Sen rantakaduilta löytyy useita ravintoloita, kauppoja ja kahviloita. Markkinahumuun pääsee parhaiten perjantaisin aivan Muntanya de Calicant -vuoren juurella sijaitsevan Son Serveran kylässä. Korkeampisykkeistä kaupunkielämää ja laajempia ostosmahdollisuuksia etsivien kannattaa suunnata vajaan tunnin päässä sijaitsevaan pääkaupunki Palmaan.  

Luonnonkauniille Mallorcalle matkailijoita houkuttelevat myös saaren erinomaiset patikointi- ja pyöräilymahdollisuudet. Mallorcan varsinainen matkailukausi kestää huhtikuusta lokakuuhun

Kuvia kohteesta

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Faktoja

Sijainti

Mallorca, Espanja

Kielet

Espanja ja katalaani

Asukasluku

870 000

Aikaero

-1 tunti (kesäaika)

Pula Golf mukana Destinations Tourilla kaudella 2018

Golfmatkakuumetta?

Missä pelaisit seuraavaksi? Jätä tarjouspyyntö Golfreseptille.