Hyppää pääsisältöön
Ilkka Vuorinen

Laadukas kesäloma Vierumäellä – Premium Resorts Vierumäki

Haluaisitko viettää laadukkaasti ja letkeästi aikaa paikassa, jossa on kaksi huipputason golfkenttää ja muitakin liikuntamahdollisuuksia? Tyylikkäät juuri valmistuneet hirsivillat tarjoavat arjen luksusta perheille ja kaveri- sekä työporukoille.

Vierumäen Olympiaharjoittelukeskus tarjoaa Suomen monipuolisimmat fasiliteetit ympärivuotiseen urheiluun. Jatkuvasti kehittyvästä vapaa-ajankeskuksesta on puuttunut modernit ja laadukkaat majoituspalvelut. 

Premium Resortsin 7 modernia villaa Vierumäen parhaalla paikalla on yrittäjä Jarno Purtsin vastaus Vierumäen moderneihin majoitustarpeisiin: ”Aiemmin toimiessani Vierumäen myynnissä törmäsin jatkuvasti yritysasiakkaiden ja ulkomaisten turistien toiveisiin ja laatustandardeihin. Tähän segmenttiin rakensimme Premium Resortsin hirsitalot”.

Honkarankenteen laadukkaat talot on viimeistelty täyttämään myös kansainväliset standardit. Tinkimättömän ylellisesti, skandinaavisella tyylillä toteutettu sisustus, isot panoramaikkunat omalla isolla terassilla täydentyvät ulkoporealtailla, jotka ovat ainoat koko Vierumäen alueella. Pienistä yksityiskohdista muodostuu kokonaisuus ja juuri niihin Premium Resortsissa on panostettu. Esimerkiksi ulkoporeallas on heti käyttövalmis ja saunaan mahtuu isompikin porukka. Terasseilla on tilaa vilvoitella, leikkiä tai vaikka grillata herkkuja.

Villat soveltuvat sekä perheille että yrityksille, sillä tarvittaessa koko 7 villan kokonaisuuden pystyy varaamaan yrityksen käyttöön tilaustarjoiluineen.

”Me Premium Resortsissa olemme huomioineet myös vieraidemme liikunta- ja oheispalvelut. Laajan kumppaniverkoston kautta pystymme myös vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeisiin”, kertoo toimitusjohtaja Jarno Purtsi ja jatkaa: ”Haluamme luoda laadukkaan ja ainutlaatuisen kokemuksen koko vierailun ajalta. Revontulia toki emme ole pystyneet vielä taikomaan vieraillemme, mutta yöttömän yön taian ja puhtaan luonnon kokeminen omalla terassilla lampinäköalalla on ollut uniikkikokemus ja eräät kertoivat puttikilpailun klo 02:00 jääneen mieleen. Näin marjakauden alkaessa takapihalta voi halutessaan poimia mustikat piirakkaan.”

Kaikki liikuntapaikat ovat Premium Resortsin välittömässä läheisyydessä ja European Tourin standardit täyttävä golfkenttä on 200 metrin päässä. 

Johtoryhmäpäivän tai golfkierroksen jälkeen rentoutuminen saunassa ja omalla terassilla hierovassa porealtaassa, kokin valmistaessa terassilla seurueelle illallisen on elämys, joka on vihdoinkin tarjolla myös Vierumäellä. 

Toimitusjohtaja Jarno Purtsin top 5 vinkkiä onnistuneeseen Vierumäki-viikonloppuun:

  1. Skippaa kokkaus ja tiskit - tilaa kaikki suoraan catering-kokilta
  2. Koe monipuolinen luonto vaikka vuokraamalla sähkömaastopyörö
  3. Pelaa kuin PGA-golfari: Koe Cooke-kierros
  4. Kokeile padelia
  5. Rentoudu ulkoporealtaassa

Premium Resortsin tarjous gogolfareille:

Koodilla GOGOLF saat -20 % alennuksen Premium Resortsin laadukkaihin huviloihin! Koodi on voimassa tämän viikon aikana su 19.8. mennessä tehtyihin varauksiin.

Varaa lomasi suoraan täältä