Hyppää pääsisältöön
Uusi pituuslyönnin maailmanmestari on 22-vuotias Kyle Berkshire
Kyle Berkshire Instagram

Pituuslyönnin maailmanmestarin haave PGA Tourista: "Mielestäni minulla on edellytykset"

Pituuslyönnin maailmanmestari Kyle Berkshire lyö rauta-kasinsa 180 metriä. Hän ei ole pelkkä pituuslyöjä, vaan pelaa golfia plussan tasoituksella ja haaveilee joskus pelaavansa oikeaa golfia huipputasolla.

Miltä kuulostaisi nähdä pituuslyönnin maailmanmestari oikeassa golfkilpailussa? Pituus on tullut yhä tärkeämmäksi osaksi kilpagolfia ja lajin maailmanmestari ei ole kovin huono golfari myöskään oikealla kentällä. 

Kyle Berkshire on +2 tasoituksella normaalia golfia pelaava big hitter. Berkshire venyttää pituuslyöntikisoissa draivinsa usein yli 400 jaardin päähän ja myös kentällä irtoaa kivasti, vaikkei pituus ole se tärkein asia. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

A lot of people have been curious about how the rest of my game is so I figured I’d show a swing with my 8 iron, this swing went about 200 yards, which is a pretty stock distance for my 8 iron. What do you guys think? 💪🏻💪🏻

Henkilön Kyle Berkshire (@kyleberkshire) jakama julkaisu Loka 7, 2019 kello 9.26 PDT

"Kun svingaan vähän rauhallisemmin, olen myös melko tarkka. Bägissäni on viisi wedgea, jotta saan täytettyä pituuden myötä tulevia eroja mailoissa", Berkshire kertoo. 

Kun Instagramissa kysyttiin onko hänellä unelmia oikean golfin puolella, Berkshire myönsi unelmansa PGA Tourista. 

"Toivottavasti joku päivä pääsen pelaamaan PGA Tourille", Berkshire vastasi kysymykseen. 

Mestari ei pidä kynttilää vakan alla vaan vastaa kysymyksiin omasta pelitasostaan melko positiivisesti. 

"Olen aina ollut hyvä golfari, mutta nykyään tulee vain pelattua liian vähän. Ehkä noin 15 kierrosta vuodessa. Idea olisi keretä pelaamaan enemmän jatkossa", Berkshire kertoo. 

Bägistä pituuslyöntimestarilta löytyy Krankin draiveri, Mizunon raudat ja Titleistin Vokey Designin wedget. Puu-kolmosta hänellä ei ainakaan kerronnan mukaan ole bägissä. Rauta-kakkonen lentää lähes 300 metriä, joten pienemmille puumailoille tuskin on tarvetta jatkossakaan. 

GoGolf suosittelee