Piltz piti johtonsa ja nappasi toisen SM-kullan viikon sisään

Mikael Piltz opettaa nykyisin Tapiola Golfissa.

Mikael Piltzin johto piti midien SM-kisoissa Pickalassa. Konkarilla oli varaa lopettaa kisa kahteen bogiin.

Tapiola Golfin Mikael Piltz on voittanut mid-ikäisten eli yli 30-vuotiaiden Suomen mestaruuden. Piltz nappasi voiton kolmen lyönnin erolla entisellä kotikentällään Pickalassa.

Piltzin voittotulos oli -4 (74-68-70), kun toiseksi sijoittunut Keijo Jaakola (-1) jäi hänestä kolme lyöntiä. Myös Jaakola edustaa Tapiola Golfia, joten espoolaisseuraan meni kaksoisvoitto.

Pronssia nappasi Harri Salokangas, jonka kotiseura on Master Golf. Hän jäi Jaakolasta kaksi lyöntiä tuloksella +1.

Piltz, jolla oli sunnuntaina varaa tehdä kaksi bogia loppuun, otti jo toisen Suomen mestaruuden lyhyen ajan sisään, sillä viikko sitten hänen kruunattiin 50-vuotiaiden Suomen mestariksi.

Naisten kilpailun voitto meni Pickalaa edustavalle Milla Hallanorolle, jonka tulos oli +16 (76-77-80). Toiseksi sijoittui Aulangon Minna Vuorenpää (+20)  ja kolmanneksi Pickalan Katja Riipi (+24).