Hyppää pääsisältöön
Pierre Regelillä kävi tuuri, kun hän oli suorittamassa green cardia.
Ruutukaappaus / Arvika Golfklubb

Pierre teki holarin suorittaessaan green cardia

Pierre Regel oli suorittamassa green cardia, kun hän onnistui tekemään onnekkaan holarin.

Monet jahtaavat holaria vuosikymmeniä onnistumatta siinä, mutta ruotsalaisella Pierre Regelillä ei kauan nokka tuhissut, kun hän onnistui tekemään uransa ensimmäisen ässän.

Svensk Golf nimittäin uutisoi eilen, että Pierre onnistui holarissa suorittaessaan green cardia elokuussa. Suoritusta oli todistamassa hänen veljensä, joka kuvasi videon Pierren matkasta tiiauspaikalta viheriölle poimimaan palloa reiästä.

Tyylipuhdas Pierren suoritus ei ollut, vaan se vaati jonkin verran tuuria. Videolla Tommie-veli paljastaa, että pallo tuli reilut sata metriä pitkällä reiällä alas ennen vesiestettä, pomppasi sen yli ja rulli suoraan reikään.

"Kuinka onnekas voi olla. Ja hänelle ei ole edes green cardia!" Tommie Regel päivittelee videolla.

Holari syntyi Arvika Golfklubbilla, joka julkaisi oheisen videon sivuillaan:

GoGolf suosittelee