Pickala juhlii voittoa – joukkueiden SM-kisat päättyivät tänään

Juuso Kahlos vastasi päivän parhaasta tuloksesta.

Pickala Golf Club kruunattiin tänään joukkueiden Suomen mestariksi. Toiseksi sijoittui Nurmijärven Golfkerho

Pickala Golf on voittanut tänään päättyneet joukkueiden SM-kilpailun. Kaksi päivää ja kolme kierrosta kestäneissä karkeloissa Pickala päätyi tulokseen -21. Toiseksi sijoittunut Nurmijärvi Golfklubi jäi kullasta neljä lyöntiä (-17). Himmein mitali meni Lohjalle, kun St. Laurence Golf ylsi tulokseen -12.

Pickalan voittoisassa joukkueessa pelasivat Juuso Kahlos, Otto Vanhatalo, Jesse Waaralinna, Jaapo Jämsä ja Kristian Kulokorpi.

Kilpailun ensimmäisenä päivänä pelattiin kaksi kierrosta joukkuepeliä. Niiden jälkeen Pickalalla oli seitsemän lyönnin johto Nurmijärven joukkueeseen.

Vaikka NGK:n Henri Satama (-5), Ossi Mikkola (-3) ja Miki Kuronen (-2) tekivät parhaansa, he eivät onnistuneet kuromaan eroa täysin umpeen. Nurmijärven joukkueen neljäs lenkki oli Eemeli Järvinen, jonka tulosta ei laskettu mukaan singel-pelissä mukaan joukkueen tulokseen.

Kolmanneksi sijoittuneessa St Laurence Golfin joukkeessa pelasivat Fred Koskinen, Dominic Jones, Rasmus Karlsson ja Casper Simberg. Neljänneksi sijoittui Ringside Golf Espoosta.

Naisten sarjan voitto meni Nokia River Golfiin, jonka joukkueessa pelasivat Elina Nummenpää, Jasmiina Kivini ja Emmi Jalkanen.  Hopeaa otti Pickalan joukkue, johon kuuluivat Linda Henriksson, Katri Hynninen ja Fia Leminen.