Hyppää pääsisältöön
Kuudes voitto Pebble Beachissa nostaisi Phil Mickelsonin ykkköstilojen määrän jo 45:een
GETTY IMAGES

Phil Mickelsonilta lisää kultaisia vinkkejä lähipeliin

Phil Mickelson jatkaa loistavien vinkkien jakamista instagramissa. Sarjassa edetään kohti lyöntien hienosäätöä.

Ensin kannattaa katsoa Philin ensimmäinen sarja videoita. Niissä käydään läpi lähipelin perustat, joihin alla olevat videot ovat jatkoa. 

Mickelson selostaa, miksi stanssin on hyvä olla avonainen lähipelissä. 

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

A few more subtle things to help with the 3 fundamentals of chipping.

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Joulu 26, 2018 kello 9.18 PST

Koska liike on lyhyempi ja hitaampi ei mailan vauhti vie pelaajaa lyönnin läpi. Lyhyemmissä lyönneissä polvet kannattaa kääntää kohteen suuntaan jo alkuasennossa. Mickelsonin mukaan 30° kulma kohteen suuntaan on hyvä. 

Mickelson kehottaa avaamaan lapaa kun tarvitaan pehmeämmin laskeutuva lyönti. Huomaa videon oikeassa laidassa oleva nuoli, tässä videossa on kaksi osaa.

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

After mastering the 3 fundamentals, solid contact should be fairly consistent. Now we can start working on touch. Varying the amount of loft is how we do that and here are a couple of basic tips. Had to put it into two parts. Still ironing out the kinks on this social media stuff.

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Joulu 28, 2018 kello 12.15 PST

Lapa on avattava ennen kuin otat otteen mailasta. Usein pelaajat eivät avaa lapaa riittävästi korkeissa lyönneissä. Vältä leikkaavaa ulkoa sisään tulevaa liikettä etenkin avatulla lavalla, sillä se johtaa soketteihin. Avatulla lavalla voi pelata lyöntejä myös takajalalta, silloin stanssia on avattava enemmän. Etujalalta pelattaessa stanssi on suorempi.

Suurimmassa osassa lähilyöntejä, saadakseen mailan etureunan pallon alle Phil lyö mailan tarkoituksella maahan hieman ennen palloa. Mailan bounce auttaa lapaa liukumaan pallon alle.

Pallon makuu on luettava oikein.

    Näytä tämä julkaisu Instagramissa.         

Here’s some help in deciding what shot to hit. I’ve thrown a lot of info at you in a short time and I will always revert back to the 3 basic fundamentals, but I’ll try to answer a couple of questions in these next couple videos. Enjoy and Happy New Year! 🎊🎆🎈

Henkilön Phil Mickelson (@philmickelson) jakama julkaisu Joulu 30, 2018 kello 10.03 PST

Jos ruohon kasvusuunta on pelaajaa vasten maila tarraa helposti ruohoon kiinni ja bouncen käyttäminen ei onnistu. Silloin lyönti hyvä pelata takajalalta ja luoda kontakti suoraan palloon. Lapaa voi avata jos tarvitaan hieman korkeampi lyönti. 

Lob lyönnissä lyödään kuitenkin maahan pallon taakse oli ruoho myötä tai vastaan.

 

 

 

GoGolf suosittelee