PGA Tour -pelaaja osui eilen vaimoaan pallolla päähän – kyseessä oli vahinko

Tyler Duncanin ainoa missi eilen sattui osumaan hänen vaimoaan päähän.

Maria Duncanin päähän on osunut kaksi kertaa golfpallo. Toisella kerralla asialla oli hänen miehensä Tyler kesken tärkeän kilpailun.

Numero 13 taitaa tietää Tyler Duncanille – ja varsinkin hänen Maria-vaimolleen – epäonnea.

Dallasissa pelattavassa PGA Tourin kisassa Duncan on nimittäin tehnyt kahden kierroksen aikana kaksi bogeya, ja molemmat ovat tulleet kentän 13. reiälle.

Perjantainen bogey tuli erikoisella tavalla, sillä hänen pallonsa osui lähestymislyönnissä vahingossa hänen vaimoonsa, joka oli seuraamassa Duncanin kierrosta.

Lähestyminen harhautui oikealle ja osui pompusta Marian päänuppiin, vaikka vaimo oli kaukana lipusta.

Tyler Duncan kertoi kierroksen jälkeen, että pallossa oli hieman mutaa, minkä vuoksi pallo harhautui oikealle.

Maria ei onneksi loukkaantunut osumasta, eikä hän myöskään kertonut siitä miehelleen kuin vasta kierroksen jälkeen.

”Olen iloinen, ettei häntä sattunut”, Tyler Duncan totesi PGA Tourin sivujen mukaan.

Myöhemmin Duncan jaksoi itsekin nauraa itselleen pistämällä osumavideon Twitteriin saatesanoin: ”Miehet, älkää yrittäkö tätä kotona.”

Marialla on ollut epäonnea golfkentällä aiemminkin, sillä pian sen jälkeen, kun hän alkoi seurustella miehensä kanssa, hän sai ensimmäisen kerran osuman golfpallosta päähän. Nuoripari oli tuolloin viettämässä aikaa driving rangella. Tuolloin asialla oli satunnainen harjoittelija.

”Häntä on osunut golfpallo kaksi kertaa päähän melko vaarattomasti. Olen varma, että suurin osa pelaajista ei voi sanoa samaa.”

Tyler Duncan pelasi perjantaina tuloksen 66, ja hän on kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -12. Se riittää jaettuun toiseen sijaan. Duncan tarvitsee nyt kipeästi hyviä sijoituksia, sillä hän on PGA Tourin rankingissa eli FedEx Cupissa vasta sijalla 184.

Kilpailua johtaa selvästi Korean Sung Kang, jolla on peräti neljän lyönnin kaula Duncaniin ja Matt Everyyn.

Nimimiehistä Brooks Koepka on neljäntenä tuloksella -11 ja Jordan Spieth jakaa tuloksella -7 kymmenettä sijaa.