Hyppää pääsisältöön
Getty Images

PGA Tour - Kovaa tulosta Kuala Lumpurissa

Malesiassa pelattava CIMB Classic starttasi kovalla vauhdilla. Kärkikymmenikköön pääsi tuloksella -6.

Justin Thomas on voittanut kilpailun kahdesti (2016, 2017) ja taas etusivulla avauskierroksen jälkeen. Thomasin 66, -6 riittä jakamaan kuudetta sijaa kahdeksan muun pelaajan kanssa, heidän joukossaan Paul Casey ja Louis Oosthuizen

Thomas oli jopa hieman yllättynyt tuloksestaan sillä peli tuntui vaikealta avausväylillä. Neljä birdiä viimeiseen viiteen reikään nostivat tuloslistalla mukavasti. 

Kilpailua johtaa Bronson Burgoon tuloksella 63, -9. Kolmatta kauttaan PGA Tourilla pelaava Bronson hakee ensimmäistä voittoaan. Vaikka kärkisijoja on tullut harvakseen on 31-vuotiaan ura nousujohteinen. Viime kauden paras sijoitus oli kakkostila John Deere Classicista. Tilastollisesti miehen peliä on vaivannut vain chippaaminen. Kaudella 2018 Bronson oli vasta sijalla 188 Strokes Gained: Around the Green tilastossa ja hävisi lähes lyönnin per kierros tourin parhaimmistolle. 

Avauskierroksella Bronson missasi vain yhden griinin, joten lähipelille ei jäänyt suuria paineita. Helpolla kentällä chippitaitojen merkitys jää vähäiseksi.

Tulospalvelu

Highlights | Round 1 | CIMB 2018 2018

GoGolf suosittelee