Hyppää pääsisältöön

Caddiemaster

02000-4653

Asiakaspalvelun arkisin klo 10–18

Getty Images

PGA Championship - Loistavaa peliä toisella kierroksella

Hideki Matsuyama ja Kevin Kisner pelasivat PGA Championshipin kärkeen kahden kierroksen päätteeksi.

Kaksikko jakaa kärkipaikkaa tuloksessa -8 ja ovat molemmat esittäneet loistavaa peliä kun otetaan huomioon, että cut-raja on muodostumassa tulokseen +5. 

Perjantaina sade keskeytti pelin ja osa pelaajista ei ehtinyt maaliin asti vaikka peliä jatkettiin pimeyden tuloon saakka. Kukaan kentälle jääneistä ei kuitenkaan uhkaa kärkipaikkaa. 

Hideki Matsuyama pelasi päivän parhaan kierrostuloksen 64 (-7). Hän johtaa kilpailun Strokes Gained: Tee to Green tilastoa pallonlyömisessä, mikä lupaa tasaista peliä myös viikonlopulle. Perjantaina putteri oli liekeissä ja japanilainen selvitti kierroksen vain 23 putilla. Japani odottaa yhä ensimmäistä miesten majorvoittoa ja koko Aasian mantereella on vain yksi major (Y.E. Yang 2009, PGA). Hideki aikoo olla miettimättä kotimaan golfkansan asettamia paineita ja keskittyy vain pelaamiseen. 

Kevin Kisner.jpg

Getty Images

Lyhytlyöntisempi Kevin Kisner oli innoissaan pallonlyömisestään. Hän johtaa tilastoa griiniosumissa 83% ja on kuudes väyläosumissa 75%. Kuten Hideki myös Kisner on onnistunut loistavasti griineillä ja kaksikon voidaan olettaa jatkavan hyvin myös viikonloppuna. 

Kärjen takana pelattiin myös loistavaa golfia. Jason Day onnistui tulokseen 66 ja pitää kolmatta sijaa tuloksessa -6. Louis Oosthuizen, Francesco Molinari ja Chris Stroud jakavat neljättä sijaa (-5). Kärkikymmenikköön mahtuu tuloksella -2 ja vain seitsemäntoista pelaajaa on alle parin. 

Loistavaan kisaviritykseen trimmattu Quail Hollow ei ole päästänyt ketään helpolla. Tulosta syntyy vain onnistuneilla lyönneillä ja pelin herpaantuminen näkyy tuloskortissa lähes välittömästi. Rory McIlroy (+2), Dustin Johnson (+2), Jon Rahm (+3) ja Jordan Spieth (+3) päätyivät kaikki yli parin perjantain päätteeksi. Justin Rose, Sergio Garcia ja Phil Mickelson missasivat cutin. 

Leaderboard

Toisen kierroksen parhaita lyöntejä:

PGA Championship 2017: The Best Recovery Shots of Round 2